Je to dosť relatívna otázka, ako byť normálny, priemerný a pre každého je tá odpoveď trochu iná.
Povedala by som, že treba odpozorovať, ako sa správa väčšina a snažiť sa ju napodobniť, aj keď to nie je ľahké. Treba zabudnúť na prehnané prejavovanie emócií, hlavne prehnaného smútku, nervozity, nerozhodnosti, bohužiaľ aj na istú časť toho, čo je nám prirodzené. Ďalej sa treba správať primerane na svoj vek, aj keď sa tak sami povedzme necítime. A hlavne vyhýbať sa akýmkoľvek extrémom v správaní. Treba sa zapájať do spoločnosti a podobne. Aspoň to je môj názor.
A ešte jeden dodatok, aj keď sa niekto bude snažiť o to všetko čo som napísala, ale vo svojej prirodzenosti je jednoducho iný než väčšina, aj tak to nebude mať nejak extra veľký efekt, pretože nemôžeme úplne skryť akí sme. Ale aspoň malý určite áno
nájdi samu seba a si to len ty a nik iný...a pretože si to len ty, tak nikto ťa nikdy nebude poznať tak dobre ako ty sama...život je taký aký je a ty ho vlastne nezmeníš, zmeníš len jedno, a to samu seba...a potom sa ostatné zmení tiež....želaj si to!
@normane nesnaz sa zapadnut za kazdu cenu. ja som tiez dost ina ako ostatni, niekedy to sice aj sama lutujem, ale vecinou som rada ze nie som clenom toho stada zvaneho spolocnost. mam vlastne nazory,pohlad na svet a ludi a nebudem ho menit len preto aby som sa ostatnym zapacila.
@neith74 Okej no...ale čokoľvek by som sem pridal, opýtal sa, tak hneď útočné komentáre A môže to byť aj fakt zábavná, poučná, alebo filozofická diskusia
@janehonda Ta ja zapadám do spoločnosti ak chcem....ale to väčšinou nechcem, nájdem si jedného človeka a s tým sa bavím...
@normane no vidíš, keď nechceš zapadať do spoločnosti tak nezapadaj ak si niekto o tebe myslí že nie si normálny, kašli naňho, neber jeho slová príliš vážne. podľa mňa si ideálna osobnosť- keď chceš, vieš byť priateľský,zapadnúť do kolektívu, ale máš aj svoju hlavu a nenecháš sa unášať davom.
@normane áno, možno za to môže výzor, ale na to sa veľmi nespoliehaj. ak si nájdeš kamarátku,ktorá ťa bude mať rada len kôli výzoru, také kamarátstvo za veľa nestojí. ak si ťa všimne takého aký si, keď nie si stredobodom pozornosti a bude ťa mať rada pre tvoje vlastnosti, také kamarátstvo sa cení oveľa viac.
@normane takže sa nechceš zmeniť kvôli sebe ale preto že si okolie myslí že si zlý? tak to je blbosť, vždy budú na svete ľudia ktorým sa nebudeš páčiť, proste bud sám sebou a nerieš to
@canndy skopirujes link na obrazok teda si najdi niekde na nete obrazok, klikni na nho pravym, daj kopirovat adresu a to tu vopchaj cez ctrl+v , ale nie vsetky linky Birdz zoberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja tiez nie som a je mi hej..plavem vo vani zabku a furt hlava rozbita
Povedala by som, že treba odpozorovať, ako sa správa väčšina a snažiť sa ju napodobniť, aj keď to nie je ľahké. Treba zabudnúť na prehnané prejavovanie emócií, hlavne prehnaného smútku, nervozity, nerozhodnosti, bohužiaľ aj na istú časť toho, čo je nám prirodzené. Ďalej sa treba správať primerane na svoj vek, aj keď sa tak sami povedzme necítime. A hlavne vyhýbať sa akýmkoľvek extrémom v správaní. Treba sa zapájať do spoločnosti a podobne. Aspoň to je môj názor.
@normane nesnaz sa zapadnut za kazdu cenu. ja som tiez dost ina ako ostatni, niekedy to sice aj sama lutujem, ale vecinou som rada ze nie som clenom toho stada zvaneho spolocnost. mam vlastne nazory,pohlad na svet a ludi a nebudem ho menit len preto aby som sa ostatnym zapacila.
@janehonda Ta ja zapadám do spoločnosti ak chcem....ale to väčšinou nechcem, nájdem si jedného človeka a s tým sa bavím...
moja rada- NEMEŇ SA!
tak držím palce!