ako byť obľúbená u chlapov: vyspi sa s každým na ktorom uvidíš čo i len náznak toho že ho napadlo že by ťa možno chcel.
ako byť obľúbená u báb: neviem. vlastne viem, buď škaredá, tučná, primerane zakomplexovaná a milá a buď bútľavou vŕbou, budú ťa mať rady lebo im bude dvíhať náladu že sú na tom lepšie ako ty.
rady došli, už mi ostávajú len "trápne" ponaučenia.
midnight nemusíš ju tak zdrbávať chúďa, myslela to dobre i keď to bolo nevhodne položená otázka =D a puro789 nestresuj to sa samo vyrieši......hlavne buď sama sebou =D
rada: keď ti niekto sprosto odpovie na sprostú otázku, tak reagovať na danú odpoveď vetou ktorá daných ľudí označí slovami "takimi odiotmi" (prípadne správne napísané "takými idiotmi") ti príliš nepridá
rada číslo 2: profil nie je vytesaný do kameňa, ak si sa v ňom sekla čo sa týka pohlavia a veku, dá sa to kedykoľvek opraviť, a jedna z najvhodnejších chvíľ je urobiť to v momente keď si uvedomíš že si sa sekla a napíšeš že si si to práve uvedomila
@tanuliiq - kľuuud, ja som na teba neútočil, nemám nič proti tomu čo (som si myslel že) myslí puro tými "trápnymi ponaučeniami", pravdupovediac naopak, keď som si ten jej prvý príspevok prečítal tak som jej napísal čo som jej napísal práve preto že mi prišlo že tie "trápne ponaučenia" sú jediná vec ktorá má ako odpoveď na takúto otázku nejaký zmysel, a potom keď si jej napísala ty, tak ma napadlo že presne toto do tej kategórie (jedna z mála odpovedí na takúto otázku čo má zmysel) spadá, a teda by to mal(a?) puro označiť za trápne ponaučenie...
každopádne neoznačila, tak som buď zle pochopil, alebo tam tú vetičku hodila len tak aby bol(a?) cool.
@puro789 - čo by podľa teba bolo trápne ponaučenie?
@puro789 Uplne seriozne, podla toho, co som sa zatial od teba docital, nemas najmensiu sancu byt oblubena ani medzi chalanmi, ani medzi babami. Jedine ze by si bola pekna a dala kazdemu, kto prejavi zaujem. Charakter = 0
Vlaste nie 0, to je este take neutralne cislo, ja by som ta presunul asi az do minusu...
(To som bol aj ja v 13tich taky.. ehm? To snad nie...)
a mne si teraz napísala: "A trápnymi ponaučeniami som myslela to ako mi napr: dakto píše...Bud sama sebou a hovadiny.."
takže zaprvé: @tanuliiq - nepovedal som že tvoja rada je trápna, práve naopak, mne príde ako jediná ktorá na danú otázku dáva zmysel, ale predpokladal som že je to presne to o čom si puro myslí že je trápne ponaučenie. (toto už som síce povedal, ale zopakujem, aby to krásne vyniklo v novom kontexte)
zadruhé: @puro789 - teraz neviem či som v tom predpoklade mal pravdu alebo nie, lebo to očividne nevieš ani ty sama. ale vďaka tomu aspoň viem že keď som ti napísal to čo som ti napísal, a keď som si o tebe už na základe prvého komentu v tejto diskusii začal myslieť to čo si myslím, tak mám pravdu.
čiže zatretie, ja som dokonale kľudný, ty sa ukľudni, uvedom si že máš 13 a hormóny s tebou začínajú očividne trieskať na všetky strany, a skús to trošku korigovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale vo všeobecnosti sú obľúbení ľudia charizmatickí a výrazne extrovertní. ide aj o to, v akej skupine, v niektorých vyhrá ten, kto najviac pije
a ako vyzeras? vela zalezi aj od toho aby sme vedel kde zacat
ako byť obľúbená u chlapov: vyspi sa s každým na ktorom uvidíš čo i len náznak toho že ho napadlo že by ťa možno chcel.
ako byť obľúbená u báb: neviem. vlastne viem, buď škaredá, tučná, primerane zakomplexovaná a milá a buď bútľavou vŕbou, budú ťa mať rady lebo im bude dvíhať náladu že sú na tom lepšie ako ty.
rady došli, už mi ostávajú len "trápne" ponaučenia.
držím palce.
...krava
rada: keď ti niekto sprosto odpovie na sprostú otázku, tak reagovať na danú odpoveď vetou ktorá daných ľudí označí slovami "takimi odiotmi" (prípadne správne napísané "takými idiotmi") ti príliš nepridá
@puro789 - si si vedomý/á toho že si poďakoval(a?) tanuliiq presne za to o čom si napísal(a?) že o to nestojíš?
a @puro789 nemusíš ďakovať....neni pre čo =D
a súhlasím s @edisek aj ja si ťa začínam obľubovať =D
každopádne neoznačila, tak som buď zle pochopil, alebo tam tú vetičku hodila len tak aby bol(a?) cool.
@puro789 - čo by podľa teba bolo trápne ponaučenie?
Vlaste nie 0, to je este take neutralne cislo, ja by som ta presunul asi az do minusu...
(To som bol aj ja v 13tich taky.. ehm? To snad nie...)
(za milion hej, to sa len tak hovori )
@puro789 (si) jej na to napísala: "@tanuliiq díks.. "
a mne si teraz napísala: "A trápnymi ponaučeniami som myslela to ako mi napr: dakto píše...Bud sama sebou a hovadiny.."
takže zaprvé: @tanuliiq - nepovedal som že tvoja rada je trápna, práve naopak, mne príde ako jediná ktorá na danú otázku dáva zmysel, ale predpokladal som že je to presne to o čom si puro myslí že je trápne ponaučenie. (toto už som síce povedal, ale zopakujem, aby to krásne vyniklo v novom kontexte)
zadruhé: @puro789 - teraz neviem či som v tom predpoklade mal pravdu alebo nie, lebo to očividne nevieš ani ty sama. ale vďaka tomu aspoň viem že keď som ti napísal to čo som ti napísal, a keď som si o tebe už na základe prvého komentu v tejto diskusii začal myslieť to čo si myslím, tak mám pravdu.
čiže zatretie, ja som dokonale kľudný, ty sa ukľudni, uvedom si že máš 13 a hormóny s tebou začínajú očividne trieskať na všetky strany, a skús to trošku korigovať