Cud chcem sa opytat bab ako to maju s nadrzanostou alebo chuťou na sex. Ak ste v dlhodobom vztahu tak ci je vasa chut rovnaka ako na zaciatku?(Miesto a cas je zaujima ma chut). Ak nemate partnera tak ci by ste vydržali napr pol rok bez potreby ho vbc mat.
@rebarboe@4 to je pochopitelne ze vtedy chcete viac. A aj si mala chalana tak sa tvoja chut na sex zvyšovala alebo stale to bolo ta takej istej vlne ak bude bude dobre ak nebude tak to vbc nevadi. Snazim aa zistit ci vy baby mate taky chtic ako ki chalani proste??
Noo, bez fajčenia vydržím. To moc nemusím. Ale inak asi nie.
Najviac ideme asi týždeň a pol po menstruacii mojej. A to si fakt ideme. To mrdáme čo najviac krát za deň. Najmä on mne anál, a klasika “do stredu”. A partner má rad keď mi rukou behá po vagíne. Ži začiatku je totrochu nepríjemne. Ale aaah. To je fakt úžasne.
A samozrejmá take že zväzovanie, a občas sa len tak hrajká s prsiami. Alebo keď zastávam tak mi dáva umely penis do zadku a mrdká si. A je to príjemne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A či by som vydržala pól roka bez? Áno úplne v pohode
Najviac ideme asi týždeň a pol po menstruacii mojej. A to si fakt ideme. To mrdáme čo najviac krát za deň. Najmä on mne anál, a klasika “do stredu”. A partner má rad keď mi rukou behá po vagíne. Ži začiatku je totrochu nepríjemne. Ale aaah. To je fakt úžasne.
A samozrejmá take že zväzovanie, a občas sa len tak hrajká s prsiami. Alebo keď zastávam tak mi dáva umely penis do zadku a mrdká si. A je to príjemne.