@candy36 tak on to podla jeho nazoru robi casto... mozno ho to trapi, ze to robi casto... a aby sa uistil, ci sa ma preco, tak sa pyta aj ostatnych.. co je na tom? to patri k prirodzenej sexualite a ti co tu pisete, ze to nerobite, alebo ze pise blbosti, tak odporucam navstivit dobreho psychologa, pretoze zdrava sexualita je v nasej spolocnosti nekompromisne potlacana a niektorych jedincov sa to dotkne natolko, ze maju problemy s nahotou, v sexualnom zivote a podobne.. dokonca, uz som zazil aj take, ze ked bola v telke nejaka nahota, tak otec svojho 14 rocneho syna poslal prec od telky, pritom mu nevadilo, ked sa tam strielalo a vrazdili ludia... Zobudte sa vsetci prosim vas, lebo vacsina z vas ma problem. neveris? precitaj si knihu od Petra Laustera - Jak ziskat sebevedomi a neztratit cit, je to urcene laikom, tak sa to dobre pise. Pise tam hodne aj o potlacenej sexualite a jej vplyve na clekovy zivot cloveka... Otvori ti to trochu oci..
@interrupcio myslím že ja som ten posledný človek čo by potláčal svoju sexualitu ale dobre, tvoj názor. ja si len myslím, že takéto otázky sú tak trochu....zbytočné? neviem prečo by som sa o tom s niekym rozprávala, to je fakt asi také ako kedy chodím na wc. všetci to robíme, ale načo sa o tom baviť?
@candy36 no dobre, tak si to porovnajme s tym chodenim na wc.. ked clovek chodi prilis casto na wc, tak asi zacne rozmyslat nad tym, ze asi nie je nieco v poriadku... tak sa jednoducho informuje.. no a co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ako som zvieratko, ale musiet musim len jest pit, zrat,srat a spat. Nic ine
2. ...súkromie...?