@echoechoecho to by si teda nemal povedala by som niečo ale na verejnosti nebudem riešiť takéto veci i ked ja som v tom dosť neskusená popravde a som aj rada ..
@echoechoecho priemerny clovek vystrieda za zivot 8-9 sexualnych partnerov, teda za 75 rokov. priemerny vek uzivatela birdzu je urcite pod 20.. a urcite minimalne tretina birdzakov asi aj viac su este panny-panici. takze dost od veci otazka.. statisticky mozno si toto forum precita jeden birdzak co si uziva vela nezavezneho sexu a naozaj strieda napr. kazdy tyzden alebo dva.. ale 95 percent minimalne su bud vo vztahu, alebo este sex vobec nemali, alebo mali za cely zivot 1-2-3 sexualnych partnerov.. tak ako si to predstavujes ze ake cisla ti tu budu ludia hadzat??
ja si take uz ani nepamatam, kedze naposledy som bola slobodna pred 4 rokmi vacsinou idem "zo vztahu-do vztahu", nevyhladavam ulety, jednonocove zalezitosti, priatelov s vyhodami..
Nestriedam, celkovo si dost vážím,ked vobec spoznam nejakeho sympatického muza. A ked je sympatický,zas musim prehryzt,že je chuj. Alebo ženatý a s takymi nemozem nič. Som v keli.
@hadimistr 7-8 za zivot??Podla mna je to velmy individualne ako celkovo clovek vnima sex.Niekto a aj muzi si sex spaja aj z laskou v tom pripade tak vela partnerov nestrieda.Avsak ak clovek rozdeluje sex ako zabavu a sex zniekim koho miluje je to nieco ine.Vela zalezi aj od vychovi vplyv prostredia atd...Ja osobne som mal obdobia v zivote ked som mal aj viac partneriek s ktorymi som spaval v tom istom bdoby bolo to ale o sexe ziadne city aspon z mojej strany a taktie som mal obdobia ked som bol uplne monogamny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
?! Ty humusák!
vydeľ si všetky minúty za deň piatimi a výjde ti to číslo cca, ktoré u mňa platí
@devine
ale no, zlatino, neser sa kvôli tomu
ale ak sa ocitnem zase mimo vztahu (co by som veru nechcela), tak dufam, ze nikoho.