no vôbec nie tak často, akoby som chcela, ale ja som náročná, ja by som chcela každý deň. vždy skuvíňam v obchode pri kvetoch alebo keď ideme okolo kvetinárstva, ale čo už. mám smolu
najlepšie ale bolo, keď mi na valentína venoval tulipán. viete, tulipány nevoňajú a tak k tomu musel pribaliť trošku voňavej zelene
podla mna je dôlezite dostavat kvety. to nie su len kvety je to nieco viac. to je to ze vas ten clovek neberie ako samozrejmost. je to malickost ale prijemna.
radsej raz tyzdenne kvety, kludne natrnane na luke od neho, to je najviac...ako keby na mna cely rok kaslal a potom mi napr akoze zaplati dovolenku.
male veci su cennejsie a milsie ako tie velke ktore su casto len o peniazoch.
@mariavs pekne si to napisala podla mna je to taky symbol lasky medzi partnermi, pre potesenie dotycnej najlepsie su tie nahodne a necakane kvety, ktore spravia radost. vela chalanov to berie ako nejaku sviatkovu povinnost a inokedy dievca kvety nedostava...
Týýmto sa chcem k Tebe prihovoriť, náhodný milý anonymný budúci priateľ, nikdy mi nedávaj rezaný kvet. Nebudem to vedieť oceniť. Ale môžeme si kúpiť záhradku a niečo si tam pestovať a Ty mi môžeš kedykoľvek darovať sadenicu kríčku egreša a ja budem nadšená.
nikdy....tuná spolubývajúcej frajer vkuse nosí kvety a nijak sa mi to nepáči absolútne jak to tu furt umiera a keď si predstavím koľko za tie peniaze mohlo byť piva, jedla alebo hoci aj lístkov do kina alebo kľudne lacná dovolenka podľa mňa keď sa to spočíta tak by som sa fakt hnevala keby mám frajera a mi kupuje kvety často, to iba keby ma záhradku vlastnú alebo ich trhá na lúke alebo ich kradne by mi nevadilo.
Nerada dostávam kvety. Týždeň sa na ne dá dívať a potom sa vyhodia. Je mi to ľúto, som na ne alergická, má to viac proti ako pre. To už lepšie šetriť na záhradu a tam si človek môže vysadiť čo chce. V dnešnej dobe mať pôdu a pestovať na nej vlastné je priceless...
Nedostávam kvety lebo nemám priateľa. Ale vo všeobecnosti ich nerada prijímam pretože kvety patria na lúku..je mi ich ľúto keď potom zvädnú.. Aj keď urobiť niekomu radosť, je krásne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najlepšie ale bolo, keď mi na valentína venoval tulipán. viete, tulipány nevoňajú a tak k tomu musel pribaliť trošku voňavej zelene
radsej raz tyzdenne kvety, kludne natrnane na luke od neho, to je najviac...ako keby na mna cely rok kaslal a potom mi napr akoze zaplati dovolenku.
male veci su cennejsie a milsie ako tie velke ktore su casto len o peniazoch.
ale tak ked ti ju da na luke, pekne nie
Ďakujem, že nechávaš prírodu žiť.
ale je to fajn pozornost od toho kto ich daruje zene
a diky @trdelniiiq , jeden z najmilsich tagov v poslednej dobe!
častejšie dostávam čokolády, kvety by som nemohla zožrať
ja som dostala na narodeniny táááákú veľkú kyticu ruží
chytám nervy, keď vidím, že niekto trhá kvety...
a ešte, keby mi ich podaroval, tak by som ho asi zabila....
Teda vlastne, raz mi kúpil kvety. Pozerala som naňho ako puk. Odvtedy žiadne kvety. Pekne som si ho vychovala