Načo si budem kupovať nové ktore hned ako výnde z predaja má o 100 000 na hodnote menej ? Radsej jazdene 2roky s apovozim predam dalej atd A ked sa aspon trosku vyznáš nekupis mačku vo vreci
neviem to posudit kedze som soferovat vedel ovela skor ako som dostal vodicak...ale pokial nevies kompletnu servisnu historiu daneho auta tak ojazdene nekupuj...
@15 tak. nechápem, prečo by si mal začiatočník vôbec kúpiť auto. doteraz prežil bez neho a teraz zrazu mu nestačí sa o nejaké deliť? (predpokladám, že sa jedná o človeka v našom veku a nie o slobodnú mamičku, ktorá si v tridsaťpäťke konečne urobila vodičák, lebo bez neho sa to už ďalej nedalo.) plytvanie...
@anzu pokial nebyvaju dakde v riti, kde sa to MHDckou fakt neda, tak nech sa paci.. nie ako bratislavske decka a decka z vacsich miest, kde je MHD na dobrej urovni a spoje funguju stale..
@anzu Ja zas nechápem prečo by si ho nemal a nemohol podľa teba kúpiť? Čo je na tom zlé? Čo keď vlastné auto jednoducho chce? Prečo majú ľudia internet keď sa predtým bez neho obišli?
Ja sa napríklad už nedokážem dočkať prvého, vlastného auta, keďže autá jednoducho milujem a tiež jazdu...
take na ake mas peniaze... na nove mas zaruku, nemusis do neho vrazat peniaze za opravy, je malo pravdepodobne ze sa ti rozpadne a necha ta v strede cesty
@anzu Tak to by si sa teda kurva divila ako internet škodí ovzdušiu, tomu ver
Ty si jedna z tých šialene idiotických bojovníčok proti autám, proti znečisťovaniu, pričom používaš všetky výdobytky modernej doby?
Do prdele, buď sa vy hipisáci zahrabte do lesa a žijte v jaskyni, alebo kašlite nato, pretože každá vec ktorú denne použiješ ohromne škodí životnému prostrediu...
ak by bolo zachovale tak aj jazdene ...ale nie Ojazdene
tam je kua rozdiel ...
A načo by mi bolo (je) a čo budem robiť po večeroch ? mylsim, že v takom počasi je to najkrajšie sa voziť kade tade aj celu noc ...no a ešte do roboty hoci nejazdime na mojom ale ak by trebalo tak aj na mojom
@pernik prepáč, ale nemyslím si, že človek, ktorý rozlišuje, či sa v aute vezie jeden človek, ktorý kľudne môže použiť dopravu alebo viacero ľudí účelovo, je hneď hippisák bojujúci proti autám, ktorý by mal ísť žiť do jaskyne. ono totiž nie je len škodenie/neškodenie, existuje aj čosi ako efektivita. ja viem, musí to byť pre teba strašné prekvapenie, že svet nie je čiernobiely. hlavne som nikde nepovedala, že autá vo všeobecnosti sú zlo, alebo niečo aspoň trochu tomuto výroku podobné, takže fakt neviem, čím som sa teda tak strašne smerodajne prezentovala. ale možno sa mýlim a fakt je výrok, že sa mi pre začiatočníka zdá zbytočné vlastné auto, hodný akurát pokrytca
kup si nové auto, čo sa ma stať sa stane (nie, že by som ti zle prial!!!!) ale búrať v novom aute, je predsa bezpečnejšie ako v nejakej starej rachotine, ver mi.......filip
Nie som bojovník proti výdobytkom modernej doby, ale tiež mi príde smiešne, keď ráno vidím na ceste kolónu áut a takmer v každom sedí len jeden človek. Je to zbytočné, plytvanie, škodí to ovzdušiu, spôsobuje to problémy s dopravou...
Priznávam, že ja by som uvítala auto - ale vyslovene len preto, že bývam na konci sveta a mám výrazný problém s dopravou domov, keď si chcem užiť príjemný večer s priateľmi. Ale na bežné denné dochádzanie do práce by som ostala pri vození sa s rodičmi, prípadne autobusom... Ale v každom prípade - ak k takejto kúpe dôjde, tak určite jazdené auto - tam by ma tak nemrzeli prípadné škrabance a preliačiny
@galinka ale tak ráno to je iné...deti môžu mať školu niekde úplne inde, čo by bola zbytočná otočka v rannej špičke, práca môže byť na tri prestupy, čo je fakt náročné - každý pracovný deň skoro ráno stráviť v autobusoch hodinu a potom hodinu späť.... to je ťažké, ráno to nejak chytro zorganizovať... ale keď napríklad vidím jednu štvorčlennú (bratislavskú a nebývajú teda niekde na periférii) rodinu, ktorej členovia sa vedia po telefóne vadiť o dve autá na podvečer/večer, pričom ak si dobre pamätám, jedna členka sa chcela odviesť domov z plavárne, odkiaľ to trvá k nim domov možno pol hodinu, tak to už mi príde trochu smiešne.
Záleží samozrejme od financií, keby bolo na nové tak samozrejme že nové, ale to je menej pravdepodobné... Ale momentálne by som auto nechcel, pripadá mi to ako maximálna zbytočnosť pre študenta, navyše bývam v meste.. A to musím priznať že pred nejakými dvoma rokmi to bol moj sen, potom som si ho aj splnil a kúpil si ojazdené autíčko ale teraz som rád že ho nemám
Chodím do školy, mám zlé spoje, financie na nove auto by sa nasli a o auto sa s rodičmi delit nemôžem je to absolutne nemozne ... a nie nemôžu ma ani voziť do školy, auto nepokladam za nutnosť, ale bolo by fajn nespoliehať sa na autobusy ktory mi ide jeden o 6 a ked ho zmeškám tak ide další o 3 hodiny ... Nechcela som tu touto otazkou vyvolať hádky a ni nič podobne.
pre mna je auto ako partner, v dobrom aj v zlom, aj v smyku aj vo vetre, aj v snehu aj v lete. cim viac toho mas s nim odzite, tym lepsie sa ti s nim jazdi. nove auto je ako cisty list papiera, o to vacsia je zodpovednost. ja skor volim starsie za nizsiu cenu s lepsou vybavou ako nove bez pribehu. a samozrejme ma to logicke dovody, hlavne tu cenu.
zalezi od financii nie nadarmo sa hovori, ze nove je nove... Jednoducho tam mas neake istoty, ktore pri jazdenom aute nemas... Ale pochybujem, ze zacinajuci vodic ma peniaze na nove auto (mozno mas rodicov, ktori ti radi "prispeju" na auto... neviem) takze skor neake jazdene... ale aj tu by som pozeral na to, aby malo kompletny servis v servisovej knizke, dal ho pozriet odbornikovi, vyskusal ho (!) a podobne...
@jaro1991 servisna knižka už v dnesnej dobe a hlavne na SK neni vobec podstatná
Ked ja predávam auto ktoré máme dlksie napriklad sme mali favoritku nejakých 5 rokov najazdených 90tkm auto ako lusk a dokladovali sme kilometre papiermi od STK (stretol som sa stýmto u viacerých ludí , resp teras si dost ludí odklada protokoly od STK)
Ale samozrejme to spoznáš ake auto je len ked doneho nasadneš Nemusíš byt nejaký extra odborník . A keby som si islel kupovat nejaké drahsie ojazdené auto (nad 5000e) tak prídem ešte z meračom laku
Vsetko zalezi od financii, ale nove je nove.. Mas nanho zaruku, a nestaras sa o nic a mas garantovane ze nikto na tom netietal, nedral ho, ma realne kilometre, nebolo tam nic menene a v neposlednom rade spolahlivost, nove auto ktore ma 5000km je mala sanca ze ta necha niekde, kdezto ked si kupis dajme tomu Octaviu so 150.000km daj si to x2 u vacsiny a mas problem, nevies presne co tam bolo menene, za ake, ci to boli originalne diely, ci to nebolo buchnute na poistku...atd atd.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
..kvak..
inak povedane... kup ine ojazdene
..kvak..
..kvak..
@anzu nie mne sa on delit nestačí Vies kolko usetrim autom v porovnani s cestovním ?
Ja sa napríklad už nedokážem dočkať prvého, vlastného auta, keďže autá jednoducho milujem a tiež jazdu...
K téme, všetko závisí od rozpočtu...
@stunbiker omg ty blázon sa kukni co pises
v3nty dnes 21:22
@stunbiker no neviem neviem posledný nesmrtelný golf bol dvojkový
Potom si nato odpisal odveci že
@v3nty podla mna 3 lebo nove dizlaky su stavane na zivotnost 30 rokou a dost ale aj ich tlmice a tak ja mam aj tak rad starsie auta
..kvak..
potom som tinapisal
v3nty pred 15 minútami
v3nty
18 ročný chalan
tam kde sa neumiera
Veľká hviezda BIRDZu
@stunbiker magor a dvojkový golf je mladší ?
a ty si zrazu odpisal a záhadne zmenil nazor z 3 na 1
že
stuntbiker pred 3 minútami
@v3nty ja som klasik golf 1 skoda 120 trabant lada a pod veteraniky ale samozrjeme aj nove auta su pekne ale najkrajsie su skodovky
Ja neviem čosi otebe myslieť
Múúú
Ty si jedna z tých šialene idiotických bojovníčok proti autám, proti znečisťovaniu, pričom používaš všetky výdobytky modernej doby?
Do prdele, buď sa vy hipisáci zahrabte do lesa a žijte v jaskyni, alebo kašlite nato, pretože každá vec ktorú denne použiješ ohromne škodí životnému prostrediu...
Aj ked som zaciatocnik , na to som chodil do autoskoly aby som to nikde nenajebal predsa a potom je jedno ci mam stare alebo auto za milion
tam je kua rozdiel ...
A načo by mi bolo (je) a čo budem robiť po večeroch ? mylsim, že v takom počasi je to najkrajšie sa voziť kade tade aj celu noc ...no a ešte do roboty hoci nejazdime na mojom ale ak by trebalo tak aj na mojom
pre mňa by bolo jazdené auto ako brať si psíka s útulku
Priznávam, že ja by som uvítala auto - ale vyslovene len preto, že bývam na konci sveta a mám výrazný problém s dopravou domov, keď si chcem užiť príjemný večer s priateľmi. Ale na bežné denné dochádzanie do práce by som ostala pri vození sa s rodičmi, prípadne autobusom... Ale v každom prípade - ak k takejto kúpe dôjde, tak určite jazdené auto - tam by ma tak nemrzeli prípadné škrabance a preliačiny
tak si sa od chvíle, čo sme sa naposledy videli dramaticky zmenila
pre mna je auto ako partner, v dobrom aj v zlom, aj v smyku aj vo vetre, aj v snehu aj v lete. cim viac toho mas s nim odzite, tym lepsie sa ti s nim jazdi. nove auto je ako cisty list papiera, o to vacsia je zodpovednost. ja skor volim starsie za nizsiu cenu s lepsou vybavou ako nove bez pribehu. a samozrejme ma to logicke dovody, hlavne tu cenu.
Ked ja predávam auto ktoré máme dlksie napriklad sme mali favoritku nejakých 5 rokov najazdených 90tkm auto ako lusk a dokladovali sme kilometre papiermi od STK (stretol som sa stýmto u viacerých ludí , resp teras si dost ludí odklada protokoly od STK)
Ale samozrejme to spoznáš ake auto je len ked doneho nasadneš Nemusíš byt nejaký extra odborník . A keby som si islel kupovat nejaké drahsie ojazdené auto (nad 5000e) tak prídem ešte z meračom laku
aj tak v poslednej dobe zistujem že tie nove auta stoja za hovno , až na pár vínimiek