neviem. tri mesiace sa mi zdá veľa, mesiac mi príde normálny, no zas, či som ochotná čakať... možno som, ja neviem. ale asi skôr nie som, ako som. do tých dvoch mesiacov je normálne, ak pár začne sexuálne žiť. pokiaľ teda sú obaja už po svojom "poprvé" a nejebe im to v hlave.
zatial cakam uz pol roka, tak uvidime, ci sa nieco zmeni, alebo nie. Ale lubime sa a verim, ze niekedy dojde ten spravny cas a spravne okolnosti... zeby zajtra?
@grietusha no, mudro vravis... to je taky normalny cas... ale myslim, ze nemam problem cakat dlho (neviem kolko, lebo neviem). Ale jasne ze by som uz mrmlal Ale cakal by som...
pre kazdy vztah je to podla mna individualne ... su vztahy v ktorych uz po par tyzdnoch myslite na sex, lebo proste neviete vydrzat a su vztahy v ktorych to k nemu ani po par mesiacoch nesmeruje... kazdy vztah je iny...no neviem si predstavit, ze by som s niekym mala byt s vedomim, ze s nim nebudem moct mat sex proste lebo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Príde k tomu ak to obaja chcú, cítia...
u nas to bolo po mesiaci...nie ze by sme nevydrzali dlhsie ..ale ked si je clovek niecim isty neni o com :p