mala som pohlavny styk so svojim priatelom .. bol s gumou samozrejme, po tom ... sme chvilu lezali na posteli a navrhol to skusit bez gumy ... skusili sme to ale potom ma napadlo ze co ked mal na kokot* ešte nejake spermie? .. citala som ze pokial sa
..no ak maju skafander ako kozmonauti tak sa obávam, že prežíju...potom máte Huston kurva problém!!!!...,Teraz jak jebla fukušima a spermie sa zmutovali tak prežiju aj pol roka, ale musiš ich krmiť....
A spermie na kokote? rytmus udajne raz vytiahol z riti nejakej holky kukuricu...Nevieš o to m nič?
spermie vnutri to jest v mocovej rure preziju XY hodin. na vzduchu preziju par hodin, ale ked uz isiel po urobeni do teba, mohla si mu ho aspon jazykom poumyvat, ked uz si bola taka nadrzana , takto tam je realna sanca ze budes kotna
Normálne plačem.... Nie nebudeš tehotná keď sa do teba neurobil na 99precent pretože na oplodnenie potrebuješ toho ejakulátu mať v sebe podstatne viac a to preto že aj pri normálnom sexe kde ľudia chcú mať deti im to nemusí hneď vydať lebo väčšina spermií vo vnútri umiera a šanca otehotnieť z takého množstva v močovej trubici je ako výhra v lotérii a ak by motyka náhodou vystrelila tak to o pár týždňou zístíš podľa menštruácie a stále sa dá ísť na potrat už v najhoršom...
Spermia sama by na vzduchu neprežila, ale v ejakuláte spermie dokážu prežiť dosť dlho takže šanca tu je, ale malá. Niektorí sa pokúšajú o dieťa mesiace a pochybujem, že práve ty si ten prípad kedy z kvapky bude dieťa
@martin191 ja plačem zas z teba :p to čo za koniny jej sem píšeš??? "na oplodnenie potrebuješ toho ejakulátu mať v sebe podstatne viac" - na oplodnenie stačí jedna šikovná spermia, tj. kvapka ejakulátu.. netreba ho tam deci.. dokonca aj pri prerušovanom styku sa dá otehotnieť - z tzv" kvapôčok lásky" a vôbec, nie že na 99% nie je tehotná.. hormonálna antikoncepcia má 99% spoľahlivosť.. prerušovaný styk - a tj. aj jej prípad má pearlov index 15-30, čo znamená že ročne zo 100 žien takto otehotnie 15 až 35. pekné, nie? a radiť jej hneď potrat ako riešenie?? no len zíram...
@v3nty medzi prvým sexom s gumou a druhým sexom bez gumy sa dotyčný muž/chalan očividne nebol vycikať takže v tomto prípade je celkom reálne možné, že tie spermie sa k nej (resp. do nej) dostali..
a samozrejme, že je to menej pravdepodobné ako keby to do nej napustil celé...ale poznám reálne pár prípadov kedy sa práve tieto "kvapôčky" stali osudnými.. tak už na takéto metódy neverím
@estrella5 áno aj ja som z takých "kvapôčiek" lenže ja som apelloval nato že samotné "kvapôčky" čiže také ked je chalan dlhšie bez sexu vzrusi sa zvlhne mu penis práve pomocov tých kvapôčiek (aspoň na chvílu tak vtedy tie kvapôčky spermie neobsahujú )
čiže keby bola položená otázka "može žena otehotnieť z kvapôčiek lásky?"
Odpoveď by bola "zo samotných NIE, ale za určitých okolností áno"
viac ktomu nemám čo dodať Ak by si nahodou nesuhlasila prečitaj si to ešte 10X pomaly a ak nepomože vytlač to a zanes tvojmu gynekologovi čo povie na môj komentár a až potom mi odpíš
Toto ja milujem tieto 15ky -16ky v hlave majú nasraté a rozmýšľajú pičou (česť výnimkám)! A potom plačú keď je neskoro... to už fakt na to musíte doplatiť aby ste si to všetko uvedomili v tých vašich sprostučkých hlavách ... Dám ti radu: Nejeb a ušetríš od primitívnych otázok seba aj nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A spermie na kokote? rytmus udajne raz vytiahol z riti nejakej holky kukuricu...Nevieš o to m nič?
Gratulujem!
ako vazne,ja byt na tvojom mieste neriskujem a hned co najskor idem do lekarne po escapelle a mas istotu
a druhykrat uz nie bez ochrany !
Iba ak by cestou zosebou zobrali nejaké spermie čo ostali dnuka z predošléhos exu samotné kvapôčky lásky neobsahujú spermie
No a otehotnieť z tohoto je ozaj šanca minimálna ale vieš ako to je ten kto enchce má ten čo chce nemá ...
BTW: ak si mala neplodné dni možeš byť trošku pokojnejšia
a samozrejme, že je to menej pravdepodobné ako keby to do nej napustil celé...ale poznám reálne pár prípadov kedy sa práve tieto "kvapôčky" stali osudnými.. tak už na takéto metódy neverím
čiže keby bola položená otázka "može žena otehotnieť z kvapôčiek lásky?"
Odpoveď by bola "zo samotných NIE, ale za určitých okolností áno"
viac ktomu nemám čo dodať Ak by si nahodou nesuhlasila prečitaj si to ešte 10X pomaly a ak nepomože vytlač to a zanes tvojmu gynekologovi čo povie na môj komentár a až potom mi odpíš
a inak @11
"Kvapôčka lásky" v tomto prípade OBSAHUJE nejaké spermie z predchádzajúcej ejakulácie ....
No a samozrejme ... tiež sa hlásim do konkurzu o krstnú mať