@malapohroma tak takéto tupé primitívne správanie dievčata z dediny dákej si vyprosím nepochopil som tovjmu stupidnému pomenovaniu a tvojej nelogickej vete
taketo otazky? uz len s logickeho hladiska je nerealne odpovedat ti na taku stupidnu otazku, alebo spavas zo stopkami? co to v tebe spravy ak ti niekto napise kolko ? budes sa opicit po nom ,
@malapohroma ja nemám komplexy nemám mať z čoho na rozdiel od teba..prvý koment hneď nadávka atd.... určite ty nimi trpíš a jebe ti to riadne na hlavu tak hneď urážaš iného....
@malapohroma tým že stačí si prečítať tvoje ostatné komenty si len dokázala že máš komplexy ( chúúúda bijú ťa doma ? ach jaj veď hej jasné že ty sa nemusíš fotiť bez oblečenia či priam ty sa nemôžeš pretože ukázať by si nemala čo či už si ukázala .... tvoju drbnutosť
adoman9: janu píšeme len pravdu do diskusie inak koment bude zmazaní (smajlík) (smajlík)
a potom napíše adoman9: artman to máš pravdu z že z logického hladiska sa to nedá a o tom to je že tí čo nevedia nenapíšu nič (smajlík) blikkk? (smajlík)
takže si tu niekto pekne serie do huby a len založil ďalšiu blbú diskusiu, na kt. môže čakať iba blbé odpovede...
@jeko no vidíš keby bola aspoň trošku rozumná vysvetlila by mi to ako napríklad ty a ja nejsom žiadny pokecový lebo na pokec ani nechodím aj keď nick tam mám z dôvodu emailov ale to každého má kkt čo trápiť čiže tak prečo by som si mal myslieť že som niečo viac? len keď mi tu začne nadávať bezdôvodne dáke dievča z dediny tak vtedy ju určite hned zaradím do skupiny "dedinskí intelektuáli"
a to si myslíš, že to počítam? že zapnem stopky a teraz "tak poďme na to..." alebo si postavím presýpacie hodiny? alebo čo? tak sorry, ale nie je to do boha jedno, kto koľko vydrží a súloží? to si teraz urobíš prieskum, či si lepší než ostatní, alebo že máš lepšiu výdrž, alebo pre blbú zaujímavosť toho, že chceš vedieť kto koľko dokáže sexovať, aby si tu potom mohol malupohromu ďalej dodrbávať, len tým, že začala. keby si chcel, odignoruješ ju a nerozvádzaš to ďalej.
mimo to, čo narážaš na sexuálnu orientáciu @malapohroma , keď má do čerta štrnásť rokov.
zo žiadneho logického ani iného hľadiska toto nemá zmysel, ako väčšina diskusii, ktorá je založených, pretože tak či tak, ti nikto nepovie čas koľko im to trvá, a nikdy nebudeš vedieť či je to pravda alebo nie.
@chidri o tom to je a aspoň tvoj koment sa chytil z hľadiska inteligencie a ja ju nedodrbávam kvôli jej orientácií,rokov či odkial je abo nwm čo len preto pretože napísala niečo čím ma urazila toť vše
Ja som z dediny ktorá ani na mape nie je, ale veru ako tupá a primitívna si nepripadám (nie som sebavedomá, ale nejakú sebaúctu mám...)
"ktorá má na šuške pavučiny" ? Nezmôžem sa na iné než WTF? (A to nemám vo zvyku používať tieto anglické skratky) To mám chápať tak, že ak nejaká slečna/žena nemáva pravidelný sex, tak je nejaká menejcenná alebo čo?
Skús si túto diskusiu znova poriadne prečítať a zamysli sa... Alebo si choď radšej otvoriť nejakú erotickú stránku, myslím že to je presne to, čo ti momentálne chýba
tralala tí felácí sú ppči zoberem to trochu z iej stránky pretože vidím že vačšina tu nemá ani na 16 rokov či dokonca 15 a s takými sa ťažko niečo píše hej vystihla jedine to čo som napísal že kde som ju zaradil a za čo ju mám a vytvorím takýchto blbín ešte 1000 pretože celá táto stránka je o tom o kktinách na ktorých sa treba pobaviť či už dáka drblina rieši prečo ju v 14tich nechce chlapec 14ročný alebo akú žuvačky žuvať abo ako sa namalovať takže tak VYFAJČITE!
@johnysheek je to robené pre srandu no vačšina ju nepochopili ale hej hej stačí aspoň nie si arogantný neinteligentný ako vačšina čo sem písala niečo a hneď pičovali lebo mali po 14 rokov a taký luxus im mamka s tatkom nedovolia
@adoman9 Je mi jedno či máš na pokeci nick, alebo mail alebo čo. Správaš sa ako typický jedinec z pokecu. A z tvojich viet jednoznačne vyplýva, že bývaš v meste a "cítiš sa" aký si borec
Ignorovanie je najúčinnejší prostriedok proti takým ako si ty. Takže to každému vrelo odporúčam.
@jeko tak teraz si si dal teda riadnu kôpku hnoja do papule najprv že je jasné že som z "pokecu" atd a teraz že je mi jedno tak nešpekuluj a nepíš a ani si nemal keď ťa niečo trápi mrzí napíš kamošom mňa to nezaujíma a je jedno kde bývam čo bývam nech si býva každý kto kde chce ale dáky spoločenský rozdiel tam záasdne je aspoň tuto na tejto xxx stránke čo som hneď zbadal... ( príklad malapohroma) fail..... snáď ich dá čo raz viac nech sa môžem z chuti zasmiať
Ťažké povedať, keďže čas a priestor medzi sebou interferujú a nie sú to pevne dané veličiny. Priestor je zakrivený hmotou, jestvujú spolu ako časopriestor.
Zjednodušene: Časopriestor si môžeme predstaviť ako gumenú plachtu, ktorá sa prehlbuje, keď sa na ňu položia telesá s hmotnosťou ( napr. súložiaci pár).
Súložiaci pár podobne deformuje skutočný časopriestor. Čím je ich hmotnosť väčšia, tým viac sa časopriestor zakrivuje.
@malapohroma už máš na boty ty žebráčka? a ty drbko
@hajzelodkosti už si sa dorezal a už je váš vzťah stof opicou @darkkizz ok ? ukázal si ten 7 centimetrový malý vták jej sa zježili malé kozy a je to ok už hej? tak to mám chápať? som rád teda vy 0 internetové
@adoman9 s tebou nepíšem ty jeden sprostý, zasraný hajzlík čo má v hlave najebané asi.... Keď si si nevšimol píšem si s niekým iným ty debile.
Ty mi budeš rozkazovať čo mám robiť nie?? sa spamätaj ty ma kvalitne serieš a k tvojmu chytrému komentáru @95 asi toľko že on má o nespočetne viac percent rozumu ako ty, lebo ty nemáš nič v tej dutej hlave tak sa neškriabaj tam kde na to nemáš.
Nemôžem si pomôcť, ale táto anketa je proste úbohá ...
Otázka by mi ani nevadila, aj keď sa mi nezdá dôležitá, ale to sa ani nemusí ...
Ale tie komentáre, jeden nepochopenie úplne jasnej irónie, ďalší javiaci sa ako pokus o zaútočenie si na niekoho možný sexuálny status a zbytok úplne bezpredmetné hlody ...
@djdaniels prodigy je proste recesista tazky recesista, ved kukni na jeho avatar...proste vtipalek, ktory vie kecat aj bez nejakych praskov v dnesnej dobe uz nezvycajne
@adoman9 fakt, ze ma vidis na webe neznamena ze vidis do mojej penazenky alebo penazenky mojich rodicov. converse mam doma dvoje a nabuduci tyzden ideme do rakuska a planujem si kupit tretie.. tak uz radsej netrapos a chod si kukat tvoje Pcko
Je hlúpe navážať sa do niekoho, kto je z dediny, kto má inú orientáciu a kto si ešte nazašukal. To by sme mohli my všetci ostatný odsúdiť za to, že si z mesta. Totálny primitivizmus. Dúfam, že raz to pochopíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
ty si nejaky novy kokot?
(prosim prepac @fxx ze som pouzila tvoju frazu iba trosku pozmenenu, ale nedalo mi to)
preboha. lebo ako vážne neviem kto by myslel na to, nastavovať si hodinky, keď má hlavu plnú animálnych vecí
to je mi jasne.
vypros si.
riesis si komplexy? btw nie som z dediny
pozri sa co pises a potom pochopis moju nadavku.. staci si precitat tvoje pstatne komenty..
a ja sa nemusim fotit bez oblecenia, aby som bola zaujimava
Btw, dúfam že si nemyslíš, že keď si z mesta, tak si niečo viac ako človek z dediny
adoman9: janu píšeme len pravdu do diskusie inak koment bude zmazaní (smajlík) (smajlík)
a potom napíše adoman9: artman to máš pravdu z že z logického hladiska sa to nedá a o tom to je že tí čo nevedia nenapíšu nič (smajlík) blikkk? (smajlík)
takže si tu niekto pekne serie do huby a len založil ďalšiu blbú diskusiu, na kt. môže čakať iba blbé odpovede...
mimo to, čo narážaš na sexuálnu orientáciu @malapohroma , keď má do čerta štrnásť rokov.
zo žiadneho logického ani iného hľadiska toto nemá zmysel, ako väčšina diskusii, ktorá je založených, pretože tak či tak, ti nikto nepovie čas koľko im to trvá, a nikdy nebudeš vedieť či je to pravda alebo nie.
A presne tak ,ako to napísal @jeko ,teda kvôli tomu napísala tú nadávku a náhodou to presne vystihla
tak si to tu uži. báj
Ja som z dediny ktorá ani na mape nie je, ale veru ako tupá a primitívna si nepripadám (nie som sebavedomá, ale nejakú sebaúctu mám...)
"ktorá má na šuške pavučiny" ? Nezmôžem sa na iné než WTF? (A to nemám vo zvyku používať tieto anglické skratky) To mám chápať tak, že ak nejaká slečna/žena nemáva pravidelný sex, tak je nejaká menejcenná alebo čo?
Skús si túto diskusiu znova poriadne prečítať a zamysli sa... Alebo si choď radšej otvoriť nejakú erotickú stránku, myslím že to je presne to, čo ti momentálne chýba
Tohto tu bude viac?
Akože vážne... presťahuj sa na nejakú erotickú stránku alebo niečo podobné, prosím...
Alebo sa potrebuješ urobiť nad tým, ako znechucuješ druhých svojou "zábavou"?
@galinka v prvom rade by som sa staral o seba choď písať inému to diskusie ak máš problém s náladou a komplexáááma
zväčša teda nesúložím s nikým..
ale keď sa už musím s niekým deliť o svoje "úložište" /zdieľať lóžu/ tak je to len na pár hodín, kým sa jeden z nás nezobudí a neodíde..
stačí taká odpoveď??
Ignorovanie je najúčinnejší prostriedok proti takým ako si ty. Takže to každému vrelo odporúčam.
@hnisavica to je len tvoje a moje zbozne prianie.. ako to nekomentovanie tak to spakovanie sa.. to vies..
@adoman9 po precitani tohoto fora, konkretne tvojich komentov som dosiel k zaveru ze ty si vazne kokot s velkym K
Zjednodušene: Časopriestor si môžeme predstaviť ako gumenú plachtu, ktorá sa prehlbuje, keď sa na ňu položia telesá s hmotnosťou ( napr. súložiaci pár).
Súložiaci pár podobne deformuje skutočný časopriestor. Čím je ich hmotnosť väčšia, tým viac sa časopriestor zakrivuje.
Takže na otázku ti nedokážem korektne odpovedať.
@hajzelodkosti už si sa dorezal a už je váš vzťah stof opicou @darkkizz ok ? ukázal si ten 7 centimetrový malý vták jej sa zježili malé kozy a je to ok už hej? tak to mám chápať? som rád teda vy 0 internetové
Ty mi budeš rozkazovať čo mám robiť nie?? sa spamätaj ty ma kvalitne serieš a k tvojmu chytrému komentáru @95 asi toľko že on má o nespočetne viac percent rozumu ako ty, lebo ty nemáš nič v tej dutej hlave tak sa neškriabaj tam kde na to nemáš.
@djdaniels uroven temy sa odvija od urovne autora
@djdaniels
FAKE.. niekto si tu bude na tomto robiť pírku
Nemôžem si pomôcť, ale táto anketa je proste úbohá ...
Otázka by mi ani nevadila, aj keď sa mi nezdá dôležitá, ale to sa ani nemusí ...
Ale tie komentáre, jeden nepochopenie úplne jasnej irónie, ďalší javiaci sa ako pokus o zaútočenie si na niekoho možný sexuálny status a zbytok úplne bezpredmetné hlody ...
(Z tých prvých, ďalej sa mi ani čítať nechce...)
Ale ty si kúl chlapče, gratulujem.