Inak, tí, čo ste single, ste radi že ste single? Alebo vám chýba partner? Nemyslím len sex, ale také celoživotné súžitie... Ja osobne nie som rád, že som single, uvítal by som partnerku...
@foxhound@7 dlho som bola, ale začínam znovu túžiť po partnerskom spolužití. hlavne teraz cez kovid ma nebaví byť vkuse sama.
vážim si svoju slobodu nezávislosť, ale z dlhodobého hľadiska je to trochu otravné a do istej miery aj nepraktiké
@foxhound@7 aj som rada, aj mi chýba
Som už zvyknutá byť sama a obávam sa, že by mi každý liezol na nervy ale zároveň mi občas chýba taký niekto 'môj'
Ťažké je byť mnou
@7 veru nechýba mi žiadne spolužitie. Rozhodne si svoj život v súčasnosti nepredstavujem ako klasický partnerský stereotyp. Nemienim sa iba tak vzdať svojej nezávislosti ani mladosti. Príliš si tieto veci cením. Pandémia mi teraz ukradla minimálne rok života, už to ma dosť deprimuje. Ešte toho musím veľa stihnúť, než sa budem chcieť usadiť. V súčasnosti mi chýba soulmate, to je celé.
V ankete sa nevyjadrím, pretože to je trochu komplikované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vážim si svoju slobodu nezávislosť, ale z dlhodobého hľadiska je to trochu otravné a do istej miery aj nepraktiké
Som už zvyknutá byť sama a obávam sa, že by mi každý liezol na nervy ale zároveň mi občas chýba taký niekto 'môj'
Ťažké je byť mnou
V ankete sa nevyjadrím, pretože to je trochu komplikované.