Ahoj, otázka pre ženy - keby ste pracovali v Mekáči v okienku na Drive a prišiel by tam chlap, ktorý sa vám páči a s ktorým sa už nejaký čas bavíte v aute s kamarátom, bavil sa len s ním a vás odignoroval, vrátili by ste mu to pri najbližšom stretnutí? ?
Rozviniem to trošku do komentu... Jedná sa o 18 ročnú babu čo brigáduje popri strednej v Mekáči na Drive, tam sme sa aj spoznali ešte v septembri, ona sa mi prihovorila a zo začiatku po mne očividne išla, druhýkrát sme sa náhodou stretli u mňa v práci v potravinách kde došla kúpiť čokoládu a zistil som, že chodí do školy kúsok od tých potravín, tak sme prehodili pár slov a chcela ma nalákať do mekáča na zľavu... Potom sme sa znovu stretli v mekáči, bavili sme sa asi 5 minút, ale zaujímal som sa viacmenej iba ja o ňu, ona sa ma nepýtala na nič, nič sa o mne nesnažila zistiť a podobne.. Ďalšíkrát sme sa tam znovu stretli až po mesiaci, zapamätala si akú omáčku si dávam na šalát, aj to, že bločky neberiem a obe veci som jej povedal iba raz, medzičasom som sa na ňu pýtal a aj to vytiahla, povedala že tušila, že som to bol ja a preto bola kľudná, pritom ma videla 4týkrát v živote, to už je pre mňa jemný náznak flirtu, potykali sme si a sama mi navrhla, že môže prísť za mnou do práce, nakoľko ma ešte nejako extra nezaujímala, tak som jej povedal úplne úprimne, že "kľudne dojdi, lebo nemám čas sem chodiť naslepo", čo ju možno trošku aj urazilo, pretože na mňa len škaredo zazrela a ani ma nepozdravila 😄 Samozrejme neprišla a pri ďalšom stretku v mekáči to vytiahla, že neprišla ku mne do obchodu a vyhovárala sa.. Na to som ju pozval von a keď som si s ňou chcel vymeniť kontakt, tak odpovedala že "nemôžem, mám priateľa".. Zdalo sa mi, že si vymýšľa, ale bohvie.. Medzičasom som zistil od spoločného známeho, čomu sa venuje a ké má koníčky a zistil som, že by sme si asi veľmi rozumeli a že sme si vo veľa veciach podobní, lenže ona mi od momentu, kedy som ju pozýval von začala znovu vykať, držať si odstup, potom sme sa zasa mesiac nestretli, až začiatkom februára, navrhol som jej nech sa zastaví u mňa v práci keď pôjde zo školy, povedala že určite príde kúpiť energeťák aspoň, samozrejme neprišla, čo som aj čakal.. Pri ďalšom stretku po týždni zasa sama od seba spomenula, že nestihla prísť, dokonca povedala, že "zajtra som síce tam v škole, ale nebudem mať čas prísť", potom mi povedala nejakú kravinu zo súkromia, tak sme sa chvíľu bavili, ale keď sme už išli viac do hĺbky, (ona sa ma zasa vôbec na nič nepýtala a keď som jej hovoril dačo o sebe, tak akoby ju to nezaujímalo) tak ma v podstate už odpálkovala so slovami "musíte už ísť, lebo budem mať zlý čas", pritom nemusela, ešte minútu som potom čakal na objednávku... Aj na to vykanie mi odpovedala, že musí lebo je v práci, pritom ani to nemusí, lebo odposluch tam nieje. V tom momente som to pochopil ako ťažký nezáujem a začal som ju pomaly vypúšťať z hlavy.. Pri ďalšom stretku som bol v aute s kamarátom, ona bola očividne trošku zaskočená, len som si objednal a bavil sa a smial s tým kamarátom, ju som už ignoroval, ale vyzeralo to tak, akoby chcela dačo povedať, len nevedela čo a celý čas sa škerila, ale mal som ju na háku... No a posledné stretnutie bolo minulý piatok, bola tam rada, tak som tam chvíľu stál a ona si všimla moje auto, keď som už prišiel bliššie ku tomu okienku, tak sa prisahám bohu postavila a pozrela sa cez sklo, priamo na mňa, že či som to naozaj ja, aby sa na mňa pripravila a keď už spm tam prišiel, tak totálny ignor, ani sa na mňa nepozrela, ešte schválne ma nechala čakať na blok, pritom vie, že ich neberiem, pozdravila ma a škerila sa pri tom. Vysvetlite mi niekto, čo má toto znamenať, lebo dáva mi najavo totálny nezáujem, ale naozaj mi to pripadá, akoby sa jej dotklo, že som ju vtedy ignoroval ja a teraz mi to vrátila, čo je absolútne detinské, ale keď je schpná robiť takéto kraviny, tak mi to príde, ako by jej to nebolo úplne jedno a nemala ma úplne na háku. Akože rád by som ju spoznal, ale zasa nebudem zo seba robiť dilinka a hrať s ňou jej stupídne hry, takže čo si podľa tohto myslíte, má ma na háku, alebo jej niesom ľahostajný? Mám ju ignorovať, alebo sa jej najbliššie prihovoriť? Keby som do toho Mekáču nechodil pravidelne aspoň raz do týždňa, tak už neriešim, ale viem, že sa ešte určite stretneme a naozaj tedaz neviem, či tým ignorom chcela zabrániť, aby som začal konverzáciu kvôli nezáujmu, alebo naopak sa jej dotklo, že som ju ignoroval ja a tajne chce a čaká, že sa jej prihovorím. Som z toho jeleň 😁
Poradit ti neviem, ale zatuzila som mat znova 18 rokov, kedy som si detailne pamatala priebeh vsetkych xy (9) stretnuti s mojim crushom a mohla veselo analyzovat co-ako-preco povedal a co si myslel, ze si myslim, ze si on myslel. Namiesto toho mam 30, polroka si za toho ziveho boha neviem zapamatat meno jednej svojej kolegyne a nepamatam si uz ani co som mala vcera na obed, len s istotou viem, ze mekac nie, lebo z toho chytim zlcnikovy zachvat.
Ked si nabuduce objednas, spytaj sa jej ci nezabudla na okurku.
Tých v mojom prípade 10 dvoj minútových stretnutí nieje až tak veľa, aby som si nezapamätal o čom bola reč, dlhodobú pamäť mám veľmi dobrú, ale tiež si dakedy nepamätám čo som mal v ten deň na obed 😄 Mňa len zaujíma, že či to skôr vyzerá, že tým jej posledným ignorom mi to chcela len vrátiť za ten môj predošlý a teda že sa jej to dotklo a nieje jej to jedno, alebo ma má už úplne na háku a teda mám mať aj ja. Úprimne už ani nemám chuť sa jej po tomto prihovárať, ale keďže viem o nej nejaké veci a že by sme si možno rozumeli, tak som ochotný sa ešte prekonať. Čo by ste urobili na mojom mieste?
@iprth2748@1
alejo, bude Vám to spolu fungkovat, celkem dobre, obom, budete spolu, zopár rokov, abo aj pár dekád, to sa vobec netráp, neanalizuj, neries tak moc,
..nj, skor iná linka tohto príbehu ona v Mekáci, ty v Penny.. mno, tak aspon hladom trpet nebudete,
(a kliudne jej daj toto celé vsetjko precitat aj jej.. haha skor tie pozície rieste
hej, sa na to vsetko dívam moc cez tie €$ : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ked si nabuduce objednas, spytaj sa jej ci nezabudla na okurku.
alejo, bude Vám to spolu fungkovat, celkem dobre, obom, budete spolu, zopár rokov, abo aj pár dekád, to sa vobec netráp, neanalizuj, neries tak moc,
..nj, skor iná linka tohto príbehu ona v Mekáci, ty v Penny..
mno, tak aspon hladom trpet nebudete,
(a kliudne jej daj toto celé vsetjko precitat aj jej.. haha skor tie pozície rieste
hej, sa na to vsetko dívam moc cez tie €$ : D