Už som myslela, že je to povinnosť Tiež rozmýšľam, že ho keď na to príde odignorujem, alebo max. pôjdem na obyčajnú kávu s kamoškami. Myslím, že to nie je vhodné pre každého, len pre tých, ktorí mali za slobodna, prípadne ešte bez vzťahu vyššiu alebo aspon rovnakú kvalitu života a kopec zážitkov, zatiaľ čo mne vzťah vo veľa veciach pomohol
Ja si moju predstavujem tak, že si posedím s kamoškami alebo niečo zaujímavé podnikneme..ale rozhodne tým nemyslím nejaký striptíz, to ma nebere a pripadá mi to trochu odveci...
tak podla mna nie je dane,ze ako ta rozlucka musi vyzerat
ako si ju spravis, taku ju budes mat
a nesuhlasim s tym,ze ak tebe vztah pomohol, tak si ju nezasluzis
ved kludne mozete ist s kamoskami si len posediet alebo ist do wellnessu alebo ist na chatu, grilovat, na piknik. hocijake travenie casu ktore vam vyhovuje
Rozlucky so slobodou so ovela lepsie ako vacsina nudnych svadieb ktore po nich nasleduju. Zazil som uz low cost aj high cost rozlucky, ak sa zide super partia tak to vzdy stoji zato. Jedna z najlepsich veci je ked ides na rozlucku so slobodou napr kamosa z destva a postretas tam jeho kamosov z inych casti zivota. A nevesty, neoplati sa prilis dopredu nieco zakazovat lebo ak ma Vas nastavajuci dobrych kamosov tak ti zvyknu este tak 5 nasobit to co bolo zakazane
Uz som aj zazil ze sa svadba skoro zrusila kvoli tomu co sa dialo na rozlucke a doteraz mame explicitny zakaz to pred jeho manzelkou spominat inac by sa (vraj) rozviedla
A celkovo sa mi ten názov nepáči, ak by som mala naozaj pocit, že sa svadbou lúčim so slobodou, tak by som do toho radšej nešla…
A ak by mal ten druhý človek pocit, že svadbou so mnou stráca nejaku slobodu, tak radšej sa neberme
Dávalo by mi to zmysel pred väzením a nie pred svadbou
Ale nech si každý samozrejme spraví po svojom, hlavne nech su s tým obaja stotožnení
ja som bola na rozlúčke so slobodou sestre mojej ex. bolo nás tam asi 6 báb, posedeli sme v obývačke, pokecali, zahrali nejakú hru (ale už vôbec neviem akú), niektoré baby si aj vypili a to bolo celé. myslím si, že niečo takéto je fajn. ak niekto chce divokú párty, tak fajn, ak len posedenie, aj tak fajn. nevidím na tom nič zlé, pokiaľ teda človek neurobí nič, čo by sa nepáčilo partnerovi. mne by nevadilo ani keby mala moja budúca stripterky na rozlúčke je to proste o dohode a o tom aby sa človek cítil dobre. a hlavne ten názov rozlúčka so slobodou netreba brať doslovne. je to skôr len krok do novej etapy života (svadba je ten krok, a rozlúčka je len taká menšia oslava ešte pred tým).
ja by som chcela mat
kamarati tak šli opekať a jedni šli na escape roomku ja by som tiež chcela escape roomku, ale to uz mozno nebudu ale ten welness neznie vobec zle
Bol som zatiaľ na troch rozlúčkach a vždy to bolo o tom, že sme sa snažili danému kamarátovi vymyslieť program podľa jeho gusta. Príde mi to ako veľmi milé gesto. Áno, raz v tom bol aj striptíz, ale všetci, ktorí sme sa ho zúčastnili, sme to mali vopred vydiskutované s priateľkami/manželkami. Naopak raz to bola len chata, na ktorej sa hrali spoločenské a hry a pil lepší alkohol.
@lenkaska1@9 nazov v tomto pripade nie je podstatny.. ide o obsah.. a tento zvyk sem sice prisiel len v relativne nedavnej dobe, ale faktom je, ze ide o "lucenie" sa s kamaratmi, na ktorych pak uz clovek nema az tolko casu.. o to skor ak nasledne pride rodina a dalsie...
no a potom je tu aj aspekt toho, "ti co sa idu brat" tak ako v manzelstve funguju casto uz dlhe roky, tak to zmysel straca uplne...
ale ako mile stretnutie s kamosmi pred tym dnom.. preco nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ako si ju spravis, taku ju budes mat
a nesuhlasim s tym,ze ak tebe vztah pomohol, tak si ju nezasluzis
ved kludne mozete ist s kamoskami si len posediet alebo ist do wellnessu alebo ist na chatu, grilovat, na piknik. hocijake travenie casu ktore vam vyhovuje
Uz som aj zazil ze sa svadba skoro zrusila kvoli tomu co sa dialo na rozlucke a doteraz mame explicitny zakaz to pred jeho manzelkou spominat inac by sa (vraj) rozviedla
Manžel išiel na Slovensko, požičali si pípu, kúpili sudy s pivom, uvarili kotlíkový guláš a popíjali a kecali od rána do rána
A celkovo sa mi ten názov nepáči, ak by som mala naozaj pocit, že sa svadbou lúčim so slobodou, tak by som do toho radšej nešla…
A ak by mal ten druhý človek pocit, že svadbou so mnou stráca nejaku slobodu, tak radšej sa neberme
Dávalo by mi to zmysel pred väzením a nie pred svadbou
Ale nech si každý samozrejme spraví po svojom, hlavne nech su s tým obaja stotožnení
kamarati tak šli opekať a jedni šli na escape roomku ja by som tiež chcela escape roomku, ale to uz mozno nebudu ale ten welness neznie vobec zle
no a potom je tu aj aspekt toho, "ti co sa idu brat" tak ako v manzelstve funguju casto uz dlhe roky, tak to zmysel straca uplne...
ale ako mile stretnutie s kamosmi pred tym dnom.. preco nie...