Ja takmer žiaden nemám, lebo absolútne neviem o politike nič, ale čo-to málo pochytím, tak sa zhodneme. Alebo sa zhodneme, že sa nezhodneme. Nie je to pre mňa dôležité. Dokážeme v pohode rešpektovať názory toho druhého. ♥️
@thunderstorm@7 To fakt pre politicky nazor si schopna odmietnut partenersky vztah? Ja by som si s parterkou dal dohodu, ze nebudeme rozoberat temu politiky aby sme sa vyhli konfliktom. Akceptoval by som ze ma iny nazor keby mi ho nevnucovala.
Kedze ja som Mečiarovec ktory uznava narodno-konzervativnu politiku, fakt by bolo zaujijmave zit s nejakou LGBT liberalkou ktora uznava tuto agendu a ideologiu. Ale urcte by som sa ju snazil mečiarovskymi nazormi presvedcit
Neviem si predstavit chodit s niekym s kym nemame aspon podobne politicke nazory, pretoze to vplyva na nazory, zivotne hodnoty, apod. celkovo.
Chodil som dlho s niekym, kto bol na absolutnom protipole politickeho spektra ako ja (kotlebovolic) a bolo to fakt citit
Celkom ma zaujímali reakcie, ako to máte vy a či také vzťahy existujú. Pokúšam sa nebaviť alebo si len vypočujem Ja som stredo-liberál, asi to hodím PS, feši je stredo-konzerva, len nedávno ho to kus tiahlo k extrému, hoci samotného Putina neznáša, ale aby bol rýchlo mier, či by sa nemala Ukrajina vzdať, tak mu vysvetľujem, že Putin by si to zas vyložil po svojom a šiel by dalej, že aj ja chcem, aby bol mier, ale navždy, nechcem aby naše deti žili ako za komunistov (v tom lepšom prípade)....Ale inak on je v tomto tolerantný, čo chcem ja, len problém je jeden z jeho kamošov, čo sa stále ľutuje (nemá a asi ani nechce frajerku, vyhodili ho z VŠ, maká za minimálku), stále mu posiela rôzne linky z "overených" zdrojov, feest nechcem, aby ho ťahal dole, lebo čo kamoš volí, je mi v podstate fuk, ale u neho je politický názor len výsledkom jeho celkového negativizmu a neusporiadaného života, ved ten ani záľuby nemá, len na hoaxoch fičí...tak vidím, že musím mať prevahu, lebo tu nejde len o politiku, ale aj o psychické zdravie ....Inak na základe vlastnej skúsenosti viem, že politický názor nie je nemenný, viac - menej liberál som bola vždy, avšak sama som dávnejšie inklinovala k niečomu horšiemu, ale vtedy to bolo len o miestnych rómskych osadách (ktoré aj tak lepšie poriešili Ledecký a Marcinková) a moslimských migrantoch (niektorí môžu byť naozaj nebezpeční hlavne voči ženám), ale ak to začalo byť už o "zlom" západe, náboženskom fanatizme a kritike odborníkov cez covid a pribudli kauzy, tak koniec... Okrem tohto si stačilo všimnúť, že tieto typy strán sú vždy proti a hľadajú nepriateľa a nikdy nie sú za niečo, chýbali mi návrhy pre školstvo, zdravotníctvo, kvalitu života, únik mozgov mali na háku (ved načo) a pod., komentáre voličov na FB otras a keď som videla protesty (či už covidové alebo "mierové", tak )...ale to človek musí chcieť, dosť je to aj o sebavedomí a práci na sebe, podľa mojej súkromnej štatistiky si extrémisti menej veria a majú menej záujmov a cieľov a preto majú potrebu mať silného vodcu, niekedy k zmene stačí len to, že sa človeku začne viac dariť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@3
Kedze ja som Mečiarovec ktory uznava narodno-konzervativnu politiku, fakt by bolo zaujijmave zit s nejakou LGBT liberalkou ktora uznava tuto agendu a ideologiu. Ale urcte by som sa ju snazil mečiarovskymi nazormi presvedcit
Chodil som dlho s niekym, kto bol na absolutnom protipole politickeho spektra ako ja (kotlebovolic) a bolo to fakt citit