Samozrejme že sa jedná o dievča. Spoznali še sa pár mesiacov dozadu. Písali sme si pomaly nonstop.
Je/bola tam neskutočná chémia.
Pozval som ju von, všetko okej. Druhé rande detto. ALE nepobozkal som ju. Po stretku som prišiel domov a napísal jej, že mi je ľúto že som ju nepobozkal na čo odpovedala, že ona to má rovnako.
Potom som mal pracovnú cestu na druhej strane SK na 2 týždne.
Prišiel som domov a pozval ju von, nemôže. O pár dní to isté. O týždeň a drobné to isté. Potom zasa nemôže.
Tak som sa jej opýtal, že čo sa deje.
Napísala mi, že keď som bol preč tak jeden kamarát sa “začal snažiť” a pozval ju von. Vraj s nim nič nemá.
Opýtal som sa jej teda, že prečo sme teda stále v kontakte, a vraj ma berie ako kamaráta. Povedal som jej, že toto bude problém, kedže ja chcem niečo viac ako kamarátstvo. Vraj to chcela aj ona pre tým než som odišiel. Teraz ma vraj nechce ťahať za nos.
Okej chápem, tak som jej odpísal, že ju už von nebudem teda ťahať. POĎAKOVALA ?. Ale vraj chce ostať v kontakte aj keď ja kamarát nechcem byť. Napísať, jej že toto nebude dobrý nápad keďže ja tam cítim niečo viac? Alebo ostať v kontakte?
Pozri.... Očividne to hrala na viac strán a ešte aj teraz by si skončil ako rezerva pre babenku, ktorá hľadá len vzťah, nie teba. Hodne by som prehodnotil názor na nu aj na pocity k nej.
Keď k nej cítiš niečo viac, nezostávala by som v kontakte. Lebo podvedome budeš mať stále akúsi nádej, že si to rozmyslí a dá ti šancu, a teoreticky si môžeš nechať ujsť iné/lepšie, ktoré medzitým stretneš.
Toto "zíde z očí, zíde z mysle" funguje úplne dokonale, tak to skús..
@11monika11@4 presne tak..
Este si dokonca myslim, ze z jej strany ide skor o vypocitavost, ze si chce nechat zadne vratka ked jej to s prvym typkom nevyjde...
Start taking mixed signals as a no. If it's not yes, it's a hell no. A je ťažké sa posunúť ďalej, mne pomohlo keď som si uvedomil, že to "namotanie sa" na niekoho, kto o teba nejaví až taký záujem, sú vlastne len hormóny, ktoré časom vyprchajú. Snáď aspoň trochu pomohlo...
radsej maj kamku, ku ktorej nic necitis. toto je len sebazranovanie @karlotiskot@6 co si mi pisal pod annyejnjin status ty odjebek? nvm to uz precitat ty deviant @turgachev to je inak dost super rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je/bola tam neskutočná chémia.
Pozval som ju von, všetko okej. Druhé rande detto. ALE nepobozkal som ju. Po stretku som prišiel domov a napísal jej, že mi je ľúto že som ju nepobozkal na čo odpovedala, že ona to má rovnako.
Potom som mal pracovnú cestu na druhej strane SK na 2 týždne.
Prišiel som domov a pozval ju von, nemôže. O pár dní to isté. O týždeň a drobné to isté. Potom zasa nemôže.
Tak som sa jej opýtal, že čo sa deje.
Napísala mi, že keď som bol preč tak jeden kamarát sa “začal snažiť” a pozval ju von. Vraj s nim nič nemá.
Opýtal som sa jej teda, že prečo sme teda stále v kontakte, a vraj ma berie ako kamaráta. Povedal som jej, že toto bude problém, kedže ja chcem niečo viac ako kamarátstvo. Vraj to chcela aj ona pre tým než som odišiel. Teraz ma vraj nechce ťahať za nos.
Okej chápem, tak som jej odpísal, že ju už von nebudem teda ťahať. POĎAKOVALA ?. Ale vraj chce ostať v kontakte aj keď ja kamarát nechcem byť. Napísať, jej že toto nebude dobrý nápad keďže ja tam cítim niečo viac? Alebo ostať v kontakte?
Toto "zíde z očí, zíde z mysle" funguje úplne dokonale, tak to skús..
@karlotiskot @2 ale keby mala 14, tak by si inaksie radil
Este si dokonca myslim, ze z jej strany ide skor o vypocitavost, ze si chce nechat zadne vratka ked jej to s prvym typkom nevyjde...
@karlotiskot @6 co si mi pisal pod annyejnjin status ty odjebek? nvm to uz precitat ty deviant
@turgachev to je inak dost super rada