Je podľa vás OK ak si pod stromček nedáme žiadne vianočné darčeky? Budeme tam pár, 2 dospelý ľudia. Osobne som s tým v pohode (navrhla som)len mám trochu obavy keď sa bude okolie pýtam na darčeky či to nevyznie divne. Mali ste také Vianoce? Ako to dopadlo
Aj tak sú to hlúposti. Ja nikdy nič nekupujem nikomu. Ani oni mne. A pohoda. V rodine sa lúbime všetci aj bez knižiek čo nikto neprečíta... aj bez sprchovacích setov, ktoré kolektívne spotrebuje fotbalová kabína... aj bez ponožiek, županov, frenchpressov a ďalších nezmyslov, ktoré si kúpi človek sám. Keď ich chce. Pri deťoch je to iné. Ale my máme 30+. Oslavuje sa narodenie Ježiša Krista nášho spasitela, nie korporátneho Santu z reklamy na Coca Colu, do psej matere
tak si to zhrnme ty si s tym okej aj tvoj priatel je s tym okej a nikto iny tam nebude, takze by to malo byt okej, vsakze? ALE ty sa pytas ze ci s tym budu okej cudzi ludia vzhladom na to ze ludia su rozni tak sa podla mna isto najde niekto komu to divne pride, otazka je ze preco ta zaujima co si niekto iny mysli ked vy dvaja ste s tym okej?
ja tiež už nikomu nič nekupujem, Vianoce sú dnes obchodný trik, konzumizmus a gýč. Vyvesí sa stále to isté, robí sa stále to isté, je sa jedlo, ktoré žerie trištvrť národa aj keď to človek nemusí mať dvakrát rád, alebo to pre ňho ani nie je dobré, znejú tie isté pesničky a pozerajú sa tie isté filmy 30 rokov.. všade santovia, sobi a blikačky.. a k tomu musí nejak každý každému dačo kúpiť, aby človek z ničoho nič naraz kúpil 30 vecí, utratil pol výplaty a podostával somariny, z ktorých polku nevyužije. vlastne z toho ani nič nemá, lebo za koľko dostane, za toľko sa cca. sluší nakúpiť iným.. má to čaro, len keď je človek dieťa
ale jezis hlavne by mali zrušiť verejné vyhrávanie all I want for christmas is you a všeobecne otravovanie sviatkami na najfrekventovanejších miestach (hlavne teda tou hudbou a všade to bliká...) a nekúpite, nekúpite.. proste to je opak pokoja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov