Ahojte pre niekolkymi dnami som dostala prvy -krat menzes... uz ho mam 4 den... vy ste ako dlho mali prvy menzes ?? ( myslim kolko dni ) P.S. krvácam stale rovnako a velmi to boli
ja mám taký pocit, že keď som to dostala prvýkrát, tak to trvalo asi tak 1-2 dni a potom som to zas dostala až o trištvrte roka a to je ten deň odkedy to beriem tak, že vtedy sa to stalo...no a odvtedy to už niekoľko rokov trvá vždy rovnako - 6 až 7 dní
že v 14 tich prvý menzes ...bože ..závidím len ticho ale príde mi to scestné,kedže ja som mala v 10 ...:/: disappointed:
a neviem,koľko trval,ale počítam 10 dní...a trojtýždnový interval ...takže som to mala blbé dostatočne...síce teraz to nemám iné,ale ...aspon nemávam 10 dní ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@vsetkynikyobsadenedoboha no do boha fuj!
a neviem,koľko trval,ale počítam 10 dní...a trojtýždnový interval ...takže som to mala blbé dostatočne...síce teraz to nemám iné,ale ...aspon nemávam 10 dní ...