vedelo by ma potešiť keby bol "chalan" milý, a pozorný, mal ma rád, keby sa s ním dalo porozprávať a nechoval sa ako kokot. penis je tá posledná vec ktorá ma trápi.
hrubka je dolezitejsia ako dlzka..a potom je este dolezita tvrdost...o dlzku sa staraju vacsinou neskusene (moj kamos balil dievcata na to, ze im nakecal, ze ma 20cm vtaka, i ked ma v skutocnosti o nieco mensieho, ale dievcence v priopitosti nemaju ani zdaleka predstavu o dlzke
@alroune ja teba ustval? aj po tom vsetkom co si ty porobila si schopna pisat picoviny? pokial sa dobre pamatam tak TY si bola ta co viedla za nos dvoch chlapov a este tu teraz zo seba rob neviniatko...
@antifunebracka reálne mi z toho hrabe, celé velikonoce filozofujem nad ňou a keď už len počujem,alebo vidím niečo čo súvisí s bio, už ma ide roztrhnúť, len aby som na to vedela racionálne odpovedať..
Najskôr som si myslela,že keď má frajír 25 cm je to potešenie... Zrazu som ho spoznala ,začali sme sexuálne žiť a zistila som,že je to dosť boj aspoň na začiatku určite,našťastie mám perfektného partnera a dá sa to... Teda, určite vie potešiť aj 25 cm,keď máte tak ideálneho partnera ako je napr @nietimekki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
@barky a to je aký prosímťa?
proste s niektorými ľuďmi sa nedá a je to hlavne ich vizitka.....a nechce sa mi byť ako ohratá platňa
A k téme: nepotešil
no a keďže píšeš v @34 to, čo píšeš tak sa logicky môžme domnievať, že tvoja dĺžka sa od tých 6cm moc líšiť nebude
@alroune tak mne len @sugy1 vravel, že si chodila s horepánom
@kosmiklove finito??? ale nooo
eeeeešte! eeeeešte! eeeeešte!
@kosmiklove jaj škoda ...
a vobec, maju baby vtaky?
bo zacinam mat podozrenie, ze je to chlap... aj ta brada...
z čisto teoretického hľadiska, aj ženy majú "vtáka" ..resp. ženský klitoris je miniaturizovaný penis..
pseudohemafroditizmus = ak sa žena narodí so zväčšeným klitorisom
a k téme: je ho niekedy až moc
Ale stačí už
Môžme aspoň skúšať úplne všetko