Nejaké rady ? tipy ? ..pravidlá ako na to ..Ako sa dá tak mocne blackovo škriekať bez toho aby sa človek začal dusiť ? ..A môže sa to naučiť každý ? alebo to dokážu iba ľudia s vyhradeným hlasom na black ? ..A myslíte že sú aj doučovatelia niečoho také
no skôr by som povedala že so screaomom sa proste človek rodí. proste má taký hlas a silné pľúca. ak sa to chceš ale nasilu naučiť tak vrešti do vankúša
Práve zisťujem že učiteľky na základnej škole by mohli byť black metalové speváčky. Vždy škriekali ako o dušu
Ináč k spevu. Asi to chce len tréning. Nič viac. Tiež som to skúšal no vydržal som len chvíľu a neviem či to bolo autentické skutočnému BM spevu. Takže cvičiť cvičiť a bude to Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ináč k spevu. Asi to chce len tréning. Nič viac. Tiež som to skúšal no vydržal som len chvíľu a neviem či to bolo autentické skutočnému BM spevu. Takže cvičiť cvičiť a bude to Držím palce