stymulacia bodu G, alebo natrafenie bodu D. Bod D ma kaza zena na inom mieste mam pocit. ale teraz nedejdemvysvetlovat kde to je lebo to by mal vediet kazdy skoro kto si najprv nastuduje. Po priapde zmenit partnera alebo ako bolo spomenute tam hore uvolnit sa.
hmm alebo povedat partnerovi kde robi chybu a aby ju napravil lebo nie si s nim spokojna.
Co mas robit tak mu povedz co ta privadza do extazy povedz mu ako to mas rada proste si ho zauc no nie?A mas po starosti lebo klamat ho to nema zmysel vies naco mat sex ked stoho nemas nic hm?
...mno toto by aj mna zaujimalo,okrem toho ze som sa tu uz dozwedela,ze prawdepodobne ani ten moj to "newie" a treba sa uwolnit...proste ja si nemyslim ze w tychto dwoch weciach je chyba(teda w mojom pripade)...tak kde potom?
Hm no potom ja neviem kde je problem ja som taky problem nezazil hm ale nebude to tym ze vydrzite viac a dlhsie hm a nebude to tym ze vas to tak snim nebere?Najprv si zodpovedzte otasky tipu ako kedy kde a najme skym?Kolko to trva atd. a najme ako to ta dotycna osoba vie?
no ja som kdesi cital zeny sa rozdeluju do 3 skupin 35%ˇdosiahne orgazmus vzdy, alebo skoro vzdy, daak 40 ci kolko obcas, a zbytok vobec, ale neni to ani tak telesna jak psychycka vada, proste sa bud nws uvolnit, alebo si uvolnena az tak ze v posteli lezis jak 50 Kg zelatiny, ked sa vies sama vzdy urobit rukou tak zmen partnera, alebo mu povedz co ta vzrusuje....
Miki_tmm ma pravdu. Zensky orgazmus vobec nie je pravidlom. S vekom vsak rastie schopnost dosahovat pravidelnejsie orgazmus.
Orgazmus vznika v hlave - teda ked baba tuzi po svojom chalanovi, prichadza castejsie. Teda ked mas len sex, orgazmus bude zrejme menej casty, ako pri "milovani".
Dolezita je predohra - ak sa "nemaznate" aspon 20 min a chalan "vo vnutri" nevydrzi dalsich cca 8-10 min, tak prilis vela neocakavaj...
najprv sa otom porozpravaj s priatelom ak sa naozaj luite tak ta pochopi a budete spolocne hladat ten spravy bod G ! viec sa tomu venujte a hlavne rozpravajte ako on to ma vediet ed mu to nepovies a len ho klames... skodis si tak sama a ty prichadzas ovela nie on.
Ja som niekde čítala, že na začiatku sexuálneho života je to úplne normále. Nič nie je na začiatku perfektné... a milovať sa to je tiež svojim spôsobom umenie... a na to treba dozrieť... a neboj sa, príde čas, keď si to aj ty začneš vychutnávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hmm alebo povedat partnerovi kde robi chybu a aby ju napravil lebo nie si s nim spokojna.
Miki_tmm ma pravdu. Zensky orgazmus vobec nie je pravidlom. S vekom vsak rastie schopnost dosahovat pravidelnejsie orgazmus.
Orgazmus vznika v hlave - teda ked baba tuzi po svojom chalanovi, prichadza castejsie. Teda ked mas len sex, orgazmus bude zrejme menej casty, ako pri "milovani".
Dolezita je predohra - ak sa "nemaznate" aspon 20 min a chalan "vo vnutri" nevydrzi dalsich cca 8-10 min, tak prilis vela neocakavaj...
moje rebra utrpeli vaznu ujmu, prestan pisat take hlody