Ahoj. Potrebujem dievčenskú radu ! Prisťahoval sa k nám do dediny jeden chalan ale on je 7 a ja 9 :/ dosť rozdiel.. No dalej vôbec neviem ako ho mám zaujať.. Zistila som si jeho fb ale pišeme si len tak ahoj čau lebo tam býva asi 5 minut za deň.. Stret
@puro789 nechcem byt zla ale ten chalan je v puberte,hormony s nim plieskaju...ak sa ti ho podari ocarit,tak nie nadlho...jeho rovestnici s neho urobia debila
/ale mna nemusis brat velmi vazne,sa velmi osobne skusenosti s chalanmi nemam/
zariad nech do teba "nahodou" narazi, tebe vypadne biblia, a ked ju budes chciet zobrat zo zeme, bud postavena jemu chrbtom a potom sa pomaly zohni a vystrc zadok..potom mu zacituj zalm, ktory sa hodi na danu situaciu..voila
@danys ja som ich mal aj komplet oblepene v takej tej sedej paske, minul som jej asi 500 metrov a stalo to vpodstate viac ako normalne betony, dost popici to ale nakoniec vypadalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
/ale mna nemusis brat velmi vazne,sa velmi osobne skusenosti s chalanmi nemam/
jebem na to -.-
ale tak, skús knihu kúzel... alebo elixírov
Však ho oslov v kostole, do boha, stadiaľ ti nemá kam ujsť a musí reagovať.
kde chceš psraviť tú radu?
2) a ked sa zaujima, tak bude rad ze ho chce starsia holka.. podla mna
ty len niekde zastaneš a hneď tam vznikne ženský poradovník, že?
samozrejme, veď používam Schaumu
teda ak máš, ja som v tvojom veku nemala a vlastne furt ich nemám :´-( och, ja úbohá žena!
ale aj tak najviac bolo, ked hocikde sme vytahli hokejky, z hlavy dole siltacka a mas lapacku vybavenu
a ja som dres brodeura hadam aj zodral zvnutra ven, furt som to mal na sebe hadam by som ho aj nasel nekde u babky na povalyse
@simik tak hadam tvoja rada padne na urodnu podu vis ale ked pojde kozy ven do kostola, babky budu padat z tej tribuny z hora
a tento save cihaj!
to si zas nemusel