ludkovia poradte mi ako mam naznacit svojmu milemu ze trocha romantiky by nazaskodilo. ja som strasny romantik a on leh hrrrrrrr a hotovo a to vo vsetkom.uz sme ako manzelia po 30 rokoch. ako ho znova ohurit?????????
ach jaj moja draha..z dreva romantika nespravis..ja zazivam to iste..ziadne kvety,ani pozornosti..ale ma zase ine plusy..musis to brat tak,ze kazdy mame chyby
no to je rozhodne chyba romatiky nikdy nie je dostatok a dava to vztahu (manzelstvu) velky prinos z dreva sie romantika nespravis ale kazde drevo sa moze o to pokusit a dat najavo ze cas s laskou ani nepohne (co je predstava ktoru ja povazujem za romanticku)
my ženy sme také zvláštne. chceme, aby nám muž sústavne dokazoval lásku zvýšenou pozornosťou, kvetmi, a všelijakými inými vecičkami.. je to pekné, ale.. nie každý chlap je na takéto veci. proste, nepovažujú za potrebné. môj drahý nikdy taký nebol ale robí niektoré veci, ktoré ja považujem za oveľa lepšie- napr. mi len tak z ničoho nič donesie kvet, ktorý odtrhne v záhrade a nie je to kytica ruží, donesie mi koláče, ktoré vie, že mám rada, pozve ma k sebe a urobí mi obed alebo takéto a pre mna je to viac ako hocičo iné..
Ohurit povedzme kupit si pekne spodne pradielko a spravit mu striptiz pri jeho oblubenom songu? alebo si vyjst von, niekam kde budete spolu sami, v tisku prirody a pozorovat hviezdy?...alebo sa s nim pomilovat vo vytahu?...alebo....moznosti je vela...len zobrat odvahu a okorenit to... ...zaberie to, ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Typek sorry ale tebe ja vazne nerozumiem ale aj tak dik ze sa stale zapajas pre teba
no... o tyzden ideme na chatu aj s dakymi chalanmi mala by som tam daco podniknut budem tam jedina baba s 5 chalani tam som zapocitala uz aj priatela.
mala by som tam urobit nieco blaznive aby vedel ze som...