Dievča sa dá cez oblečenie uspokojiť napríklad trením, ale čo chlapec? Ako uspokojíte chlapca cez oblečenie?
Áno, je mi maximálne trápne pýtať sa to, ale čo už
teraz som si uplne spomenula na jeden film s justinom timberlakeom, kde bola takato scena "trecia" a mala som z toho traumu a dalsi film The Lobster, kde bolo tiez nieco podobne.., v skratke, bolo to maximalne divne 0_0
Prečo by si ho chcela uspokojovať cez oblečenie?
Ver mi, že ak by nastala taká situácia tak by si sem zase písala o tom ako má tvoj chlapec problémy s predčasnou ejakuláciou a tak....
Zbytočná otázka. Ale dobre, poviem ti niečo, čo sa NEHOVORÍ a čo sa VIE. Kto VIE, ten VIE, kto nevie, zbytočné mu je to vysvetľovať.
Prezradím ti jedno chlapské tajomstvo: Ty jeho nemáš čo uspokojovať! On má uspokojiť teba! A keď uvidí, aké slasti ti spôsobil, tak on vtedy bude v siedmom nebi! My chlapi sme jednoducho takí. A nepočúvaj tieto horeuvedené prasaciny, lebo ťa znechutia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
» birdz.sk/forum/zahrame-s...
Ver mi, že ak by nastala taká situácia tak by si sem zase písala o tom ako má tvoj chlapec problémy s predčasnou ejakuláciou a tak....
Prezradím ti jedno chlapské tajomstvo: Ty jeho nemáš čo uspokojovať! On má uspokojiť teba! A keď uvidí, aké slasti ti spôsobil, tak on vtedy bude v siedmom nebi! My chlapi sme jednoducho takí. A nepočúvaj tieto horeuvedené prasaciny, lebo ťa znechutia.