tri najujebatejsie mesiace, ake som kedy zazila, diali sa veci neskutocne, neuveritelne, a este sa deju, ja z toho zdochynam proste, nieco nadherne a krasne to je
keby som mala povedat, ake som mala prazdniny, tak tento vulgarizmus by obsahoval program... a tieto dva posledne tyzdne to vsetko uplne zabili... bohovia, som rada, ze uz je po
ťažko povedať... bola som na dvoch dovolenkách, ktoré boli super ale zvyšok prázdnin som pracovala, čo bola desná, vyčerpávajú nuda a do školy sa teším ako nikdy predtým.
Júl bol skvelý, kadekde som bola, kadečo som robila a tak. August už sa niesol v smutnej nálade trochu z blížiacich udalostí (nie školy), ale zas aj tam boli fajn dni, najsamlepšia akcia doteraz a tak. Ale myslím, že prázdniny predtým boli lepšie. A tie ešte predtým boli najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tri najujebatejsie mesiace, ake som kedy zazila, diali sa veci neskutocne, neuveritelne, a este sa deju, ja z toho zdochynam proste, nieco nadherne a krasne to je
Koncom júla sa posralo veľa vecí veľmi rýchlo a dosť závažne, čiže úplne na kokot ako každé jedny prázdniny
Proste nemôžem odpovedať vo všeobecnosti.
najdlhšie.
a prvé neosamotené.