ahojte poznate nieaky sposob ako rozpalit chalana alebo nadrazdit aby potom neodolal napriklad ak ste na kave u vas doma pozerate film alebo v aute tak vseobecne viete o niecom comu neodolaju?
Veľký výstrih platí aj keď nemáš veľké prsia, hladkanie ho po vnútornej strane stehien. Daj si sukňu (čo najkratšiu), prelož si nohu cez nohu a sadni si tak, aby ti tie nohy videl. Potom ešte zaberie, Keď s tou vrchnou nohou budeš tak jemne pokyvkávať. A naklánaj sa k chalanovi a pritom sa mu pozeraj hlboko do očí.
Alebo sa jednoducho vyzleč, to vždy zaberie. Ale niekde v reštike je to asi dosť blbé. Ale určite na to nezabudne do konca života. A ani ty.
Cobra..a co poradis mne..ja mam silnejsie stehna,mne kratke sukne nejdu a strastne zboznujem umele nechty,ked som minule hladkala po stehnach kamarata strastne som ho uskrabla s on sa urazil,vidis,dala som na teba a ako som dopadla....a to sa mam akoze len tak bez vsetkeho vyzliect?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Alebo sa jednoducho vyzleč, to vždy zaberie. Ale niekde v reštike je to asi dosť blbé. Ale určite na to nezabudne do konca života. A ani ty.