zalezi od toho ake su kucerave a ake su poddajne... ja mam dost neposlusne vlasy, ale uz len napr ked si ich vyfenujem su skoro rovne... niekomu zaberaju aj tie vyrovnavacie kremy ale to musis mat asi dost jemne vlasy aby to fungovalo
mne sa najviac osvedcila zehlicka, kupila som si taku, ktora nenici vlasy(az tak) a pouzivam osetrujuce pripravky na vlasy..
alebo trvale vyrovnanie(ktoreho trvalost tiez zavisi od tvojej kuceravosti)
nechaj si brčkavé, brčkavé sú super ...........ale keď tak tak asi stále česať a česať a česať........ .ale nie neviem presne ale skús ten šampón ale viacerých čo poznám vraveli že nepomáha......
no takto ked si umyjem vlasy a hned neprecesem tak maam az take brckave ale ked si ich precesem tak vlnite...nechala som si poradit ze mam pouzivat Got2b straight on ...ale to myslim ze vooobec nepomaha videm von ci je leto ci zima som tam 2min a uz zase take jak predtim :/
pokiaľ nemáš úplne kučeravé vlasy, tak by mohol pomôcť aj fialový Gliss kur (neviem jak sa volá), ale nie kondicionér ale taká nejaká tekutina (kvázi gél), kt. sa nezmýva .. ja mám po ňom dosť rovné vlasy
ehm, ja som pouzivala gliss kur vyrovnavaci sampon, kondicioner, masku a krem a malo to presne ten isty efekt ako ked si vlasy umyjem random samponom a vyfenujem... ja len tolko
ak chceš dlhodobé vyrovnanie vlasov tak vyskúšaj ísť na keratínovú regeneračnú kúru, vydrží to asi 3 mesiace, vlasy sú jemné, hebké a rovné. cena je okolo 100€, podľa toho v ktorom salóne si to dáš
ale vážne, od niekoľkých postarších žien som počula, že sa im o niečo vyrovnali vlasy po každom pôrode, mám aj fotografickú dokumentáciu a svoju matku ako dôkaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mne sa najviac osvedcila zehlicka, kupila som si taku, ktora nenici vlasy(az tak) a pouzivam osetrujuce pripravky na vlasy..
alebo trvale vyrovnanie(ktoreho trvalost tiez zavisi od tvojej kuceravosti)
Ak nemáš veľmi kučeravé, dajú sa vyfúkať fénom dorovna.
A Gliss Kur Asia Straight vraj veľmi pomáha.
tak ked si chces velmi zehlit ostan pri zehlicke ale pouzivaj pre zehlenim vhodne pripravky a samozrejme musis mat aj dobru zehlicku
A hlavne treba dobrú žehličku. S mojou starou som si vlasy totálne zničila a ešte k tomu mi to dlho nevydržalo, a teraz mám lepšiu a aj to je lepšie
Pred žehlením odporúčam Loreal, pekne vonia
daj sa ostrihat na koleno
ziadne vlasy - ziadne problemy ale nos ciapku aby sa po tebe nedivali
(neukrizuj ma )
..kvak..
..kvak..
ale vážne, od niekoľkých postarších žien som počula, že sa im o niečo vyrovnali vlasy po každom pôrode, mám aj fotografickú dokumentáciu a svoju matku ako dôkaz