Včera ma jeden chalan ponúkol papierovou vreckovkou, vraj chcel byť originálny. Potom sa opýtal, že či si myslím, že sa má obávať ľadových medveďov v Nórsku.
@sugy1 inak, neviem prečo všetci hovoria, že je to otrepané, ja som o tom v živote nepočula, na nikoho v mojom okolí to nikto neskúsil, nieto ešte na mňa (niežeby sa mi vlastne hocikto prihovoril)
@purenarcissism neviem no, ja keď niečo vyznávam, tak to je autentické a hlavne nesmelé. Toto pôsobí nacvičene a proste spája sa to s tými expertami čo skúšajú na každú
no napriklad vcera som sa motal v jednom centre obchodnom..a predavacka asi tak stara ako ja..sa stale nejak motala okolo mna stale mi ukazovala co si mam skusit a tak..po 15 minut unavneho skusania som odchadzal a sa ma pytala ci ma tu nic nezaujalo..
tak som jej povedal ze zaujalo ale oblecenie to nieje...sa tak usmiala..dalej sme kecali a nakonie cmi aj cislo dala tak ze aj tak sa da..
tak jako mne naposledy v kupecku nejaky chalan zastrel okno a povedal"tak,a teraz tie tvoje krasne modre oči viniknu ešte viac" ...a bolo to velmi mile :-S
potom zas vo vlaku som musela dalsiemu pomoct lebo sa nevedel nejak prekonat a už mi zacalo vadit ze drzi mobil v ruke akoby pisal ale pozera sa stale namna..jednoducho som zavrela knihu dala do batohu a pozrela sa nanho a už to slo (často cestujem) takže žiadne otrepane frazy nic ..normalne ju pozvi na kafe prihovor sa jej
@timcoj1 tak jedien dufat musis ..ja to v poslednej dobe robim casto a nestalo sa ze by boli nejake neprijemne..bud mas stastie a pojde stebou von alebo ta slusne odmietne..
so mnou sa tak zoznamil prvy byvaly že sme sa každe rano stretavali na stanici a raz za mnou zabehol a povedal že vdaka mne ma krasne rana a stale sa teši až ma uvidi a chcel by so mnou isť von tak či mu dam na seba kontaakt..bolo to veľmi mile a hned ma dostal
@exonr bolo to na koncerte, spýtal sa, či nechcem ísť dopredu, tak sme sa pretlačili hneď do druhého radu a po pár pesničkách ma tam nechal, lebo asi videl, že ma viac zaujíma ten na pódiu a potom sme sa stretli na zastávke a nič, ja som zadaná, ale bolo to milé
Čo ja viem Ja som pri zoznamovani taký asi drzejsi ale napr. Zas mám take chvíľky, že som veľmi hanblivy Vždy som sám sebou a vždy zo mňa vyleti nejaká veta ak sa chcem zoznámiť
Ale teraz vazne keby okolo tej zastavky presiel v bmw z4 kabriolet a otvoril dvere ze ta zvezie a ze nahodou ma v aute vychladeny sampuso ktory nema s kym vypit urcite by si neodolala a frajer by bol davno zabudnuty zeny sa totizto nechaju rychlo ocarit ako male deti... a je jedno ci ma frajera vagina jej hovori nieco ine ako mozog a ten hlas vaginy je silnejsi.
Cau no skús sa s ňou dohodnúť na tom nete ze sa niekde stretnete pozvi ju Dakam napr na pizzu alebo na zmrzlinu no a vsetko plat ty zober si aspon 30€ anapr ja som som si s jednou babou ktorá sa mi pácila strašne veľa chatoval a potom som ju pozval von povedala ze dojde ale ked som tam dosiel a čakal na ňu nic ked som jej zavolal povedala ze zabudla a ze si myslela ze az zajtra to ma byt ... Uz si s ňou nepíšem ... Heh svina co je úplne najhoršie ze som sa zo svojou rozišiel kôli nej lebo som k nej nieco cítil a nechcel som ju podvadzat ... Nakoniec som zistil ze je to krava Sák ako inak ked ma odmietla a ma na hovno vkus :'D čiže aj takto sa to moze skončiť ale aspon si uz nedávam plane nádeje
No a ked ju poznas len s videniA tak normálne príd za ňou ked bude sama ( banda vetsinou s kamoskami chovali dost inak ako same takze ked bude sama ) a povec ahoj ja som Timo a ty ? Jak sa máš a tak spitaj sa jej na hudbu a take všelijaké témy este môžeš dat
@madtwatterphd ty si BMW videl maximálne tak na ulici prechádzať
Ženy tiež nie sú vymleté a ak majú šťastný a perspektívny vzťah, tak hneď nezvlhnú z drahého auta, lebo im je tiež jasné, že daný človek ich môže chcieť len využiť a to platí aj keď je rozumné dievča nezadané. I Keď sa nedá poprieť, že na veľké percento žien drahé auto pôsobí ako afrodiziakum, ale to je tak ako už bolo písané, vrana k vrane sadá.
@madtwatterphd ó, lebo ty ma poznáš najlepšie -.- neviem, čo sa ti stalo, že neveríš na úprimnú lásku, ale mohol by si prestať s tým hlúpym zovšeobecňovaním? Uráža to mňa aj môj skoro sedemročný vzťah. Dík.
@spactatus ja to takto skusim so slovencinou na anglicanky o rok @timcoj1 no sak nie, staci povedat ze vies po francuzsky a ked budes mat predviest tak ides na vec proste
@hellium Keby sa tvoj frajer dostal do problemov zadlzil sa musel by platit dlhy, vypalne, alebo penale a penale z penalov, pokuty a vyhrazala sa mu nejaka bratislavska "skupinka" urcite by tvoja "uprimna" laska k nemu ochladla. Zacalo by to castymi hadkami a skoncilo rozchodom alebo minimalne peklom v domacnosti.
Ja viem ake su zeny staci sa lepsie obliect a hned sa za tebou kazda otaca, inak ako keby som som bol v teplakoch . Vy si to ani neuvedomujete ale je to tak 90% zien zaujima materialne zabezpecenie. Mne to nevadi sam si potrpim na urcitu uroven aj u zien a urcite by som nechcel sedlanu z dediny ktora v mastsli kydala hnoj. Nehovorim ze materialne zabezpecenie je jedine kriterium ale ked vidis ze je niekto bohaty tak tvoje sympatie k nemu stupnu min o 30% a na niektore zeny to funguje doslova ako afrodiziakum. Podla nejakeho vyskumu dokonca zeny popisuju sex s bohatym partnerom ako lepsi.
@semhamforas o com tocis? nemam bmw mam audinu, ale starsie bmwcko neni zadny problem kupit ani pre teba z vreckoveho staci ti nasetrit 10 - 20 tisic eur
Ak by sa zadĺžil vlastnou vinou, tak jasné, že by to bol problém. (Ktorý sa ale dá riešiť) Ale preto si vyberám partnera, od ktorého také správanie neočakávam. V budúcnosti plánujem rodinu, takže je normálne, že chcem niekoho, s kým sa mi ju podarí zabezpečiť. And you know you can't pay your kids to be good people :tralala:
@hellium ved o to ide. V kazdej zodpovednej zene, ktora mysli aj na buducnost je kus "zlatokopky"
@boloabude vdaka uz som taku mozno aj nasiel aj ked je to zatial len na zaciatku. Ale mat rada neznamena ze by chcela partnera s holou ritou - to by bolo nezodpovedne. Ja som nastastie uz "za vodou".
Ja som si s nou pisal a sme mali ist von a sa to dajak dojebalo neviem ci sa vyhovarala alebo co a potom mi uz aj strasbe malo odpisovala a tak som si s nou prestal pisat... chcem to skusit normalne vonku (v skole) ale neviem jak by urcite nepridem za nou len tak jak chuj že ja som Timo jak sa maš by som ju len tym odplašil ..
@timcoj1 lebo si moc tlacil na pilu nemal si ju hned volat von ale pisat si s nou tak mesiac kazdy den a potom ked ta lepsie spozna zisti ze si vtipny a ze neni jedina na svete, bude ta volat von aj sama. hlavne si tam daj fotku kde vyzeras zvodne a sexy ak mas pekne kamosky tak sa s nimi odfot ako ti davaju cmuk na licko z kazdej strany alebo ako sa bavis s dievcatami niekde na akcii.
Inak aj zatlacit na pilu niekedy treba ale potom sa odmlc na jeden den. A potom zas znovu zatlac ale nerob to ked si spolu pisete ale az ked uz mate nejake to rande za sebou.
@madtwatterphd a mam jej znovu napisat ked si uz nepiseme asi taksom tri dni alebo este pockat a v skole sa k nej prihovorim? Lebo sme mali ist vonku na kprcule este jak sme si zacali pisat a ona potom navrhla ze by sme sly len tk niekam vonku ze rada pojde .. a po par dnoch sme sa dohodli a den pred tym mi pisala ze uz nemoze lebo isla dakde a to mi uz aj strasne malo odpisovala tak neviem prečo prave sa to tak stalo..
@vanchovi keď ma už raz angličania donútili pred nimi niečo po slovensky povedať, tak len odfrkli že to znie ako keby si naboso chodil po skle *škľč-kľčť-íťšťľ*
od 20-rocnych deti mam daleko i ja, v podstate by som sa mohla radit k tvojim rovesnikom, ale tie tvoje nazory su tak jebnute, ze ked si tu najdes tu 20-rocnu sisy tam najdes mnohe paralely medzi vasim chorym vnimanim ludi a ich generalnymi charakteristikami. ziadna vyhra, skutocne, neobhanala by som sa tu na tvojom mieste ani vekom, a uz rozhodne nie skusenostami a vcelku smiesnym postavenim.
@luc.ka ale ja ta chapem tiez som bol presnr taky naivny ako ty. Jebnute mozno z tvojho pohladu ale pravdive ja som mal len tento mesiac 7 sexualnych partneriek a riesil som cca 30 dievcat takze ak ma niekto robit analizy zenskeho spravania tak som to ja. Tazko zistis aky je tsvet okolo teba ked mas par kamaratov a nespoznavas novych ludi ktori su na inom leveli ako ty
@madtwatterphd@80 vieš, každý sa pohybuje v kruhu ľudí (a stretáva sa s ľuďmi), ktorí sú mu v mnohom podobní. a musíš byť teda riadny kokot, keď ženské okolo teba (podľa tvojich analýz) sú také piče.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
podla mna velmi originalne
a k veci
fakt neviem...ja by som utiekla
tak som jej povedal ze zaujalo ale oblecenie to nieje...sa tak usmiala..dalej sme kecali a nakonie cmi aj cislo dala tak ze aj tak sa da..
potom zas vo vlaku som musela dalsiemu pomoct lebo sa nevedel nejak prekonat a už mi zacalo vadit ze drzi mobil v ruke akoby pisal ale pozera sa stale namna..jednoducho som zavrela knihu dala do batohu a pozrela sa nanho a už to slo (často cestujem) takže žiadne otrepane frazy nic ..normalne ju pozvi na kafe prihovor sa jej
Mňa takto zastavil chalan ráno o 6 keď som šla do roboty, že kde by sa mohol teraz najesť
daj s babami pokoj
Niekedy sa sám čudujem že ako mi to mohlo tak dobre podariť
a bolo to v preeešove
Ale teraz vazne keby okolo tej zastavky presiel v bmw z4 kabriolet a otvoril dvere ze ta zvezie a ze nahodou ma v aute vychladeny sampuso ktory nema s kym vypit urcite by si neodolala a frajer by bol davno zabudnuty zeny sa totizto nechaju rychlo ocarit ako male deti... a je jedno ci ma frajera vagina jej hovori nieco ine ako mozog a ten hlas vaginy je silnejsi.
No a ked ju poznas len s videniA tak normálne príd za ňou ked bude sama ( banda vetsinou s kamoskami chovali dost inak ako same takze ked bude sama ) a povec ahoj ja som Timo a ty ? Jak sa máš a tak spitaj sa jej na hudbu a take všelijaké témy este môžeš dat
Je vela ludi co zdielaju ine priority
Ženy tiež nie sú vymleté a ak majú šťastný a perspektívny vzťah, tak hneď nezvlhnú z drahého auta, lebo im je tiež jasné, že daný človek ich môže chcieť len využiť a to platí aj keď je rozumné dievča nezadané. I Keď sa nedá poprieť, že na veľké percento žien drahé auto pôsobí ako afrodiziakum, ale to je tak ako už bolo písané, vrana k vrane sadá.
@timcoj1 no sak nie, staci povedat ze vies po francuzsky a ked budes mat predviest tak ides na vec proste
Ja viem ake su zeny staci sa lepsie obliect a hned sa za tebou kazda otaca, inak ako keby som som bol v teplakoch . Vy si to ani neuvedomujete ale je to tak 90% zien zaujima materialne zabezpecenie. Mne to nevadi sam si potrpim na urcitu uroven aj u zien a urcite by som nechcel sedlanu z dediny ktora v mastsli kydala hnoj. Nehovorim ze materialne zabezpecenie je jedine kriterium ale ked vidis ze je niekto bohaty tak tvoje sympatie k nemu stupnu min o 30% a na niektore zeny to funguje doslova ako afrodiziakum. Podla nejakeho vyskumu dokonca zeny popisuju sex s bohatym partnerom ako lepsi.
@semhamforas o com tocis? nemam bmw mam audinu, ale starsie bmwcko neni zadny problem kupit ani pre teba z vreckoveho staci ti nasetrit 10 - 20 tisic eur
Ak by sa zadĺžil vlastnou vinou, tak jasné, že by to bol problém. (Ktorý sa ale dá riešiť) Ale preto si vyberám partnera, od ktorého také správanie neočakávam. V budúcnosti plánujem rodinu, takže je normálne, že chcem niekoho, s kým sa mi ju podarí zabezpečiť. And you know you can't pay your kids to be good people :tralala:
@boloabude vdaka uz som taku mozno aj nasiel aj ked je to zatial len na zaciatku. Ale mat rada neznamena ze by chcela partnera s holou ritou - to by bolo nezodpovedne. Ja som nastastie uz "za vodou".
Inak aj zatlacit na pilu niekedy treba ale potom sa odmlc na jeden den. A potom zas znovu zatlac ale nerob to ked si spolu pisete ale az ked uz mate nejake to rande za sebou.
56
ABSOLUTNE s tebou suhlasím
@timcov1 tazko sa radi takto na dialku napis jej ked budes mat pocit ze na teba mysli
od 20-rocnych deti mam daleko i ja, v podstate by som sa mohla radit k tvojim rovesnikom, ale tie tvoje nazory su tak jebnute, ze ked si tu najdes tu 20-rocnu sisy tam najdes mnohe paralely medzi vasim chorym vnimanim ludi a ich generalnymi charakteristikami. ziadna vyhra, skutocne, neobhanala by som sa tu na tvojom mieste ani vekom, a uz rozhodne nie skusenostami a vcelku smiesnym postavenim.
ty potrebujes v prvom rade analyzovat seba.
@grietusha pice? to jednoducho priroda. Ale aj sestra sa ma pytala ze co som urobil s jej kamaratkami ze odkedy boli so mnou tak sa pokazili