Ako je mozne ze jedna z najkrajsich bab ktore som kedy videl - mozno by som s nou aj chcel nieco v buducnosti mať, chodí so skaredym chalanom ? čo na nom moze vidiet?
Poznám veľa takých párov Pekný+škaredá, škaredý+ pekná ...tiež som sa niekedy čudovala..ale potom človek príde na to , že nie je všetko zlato, čo sa blyští sú aj iné hodnoty ako vzhľad
Týmto fórom si ma pobavil. Moja kamoška má teóriu - škaredí chlapci majú pekné dievčatá a pekné dievčatá majú škaredých chlapcov. A čo si všímam, je to tak.
Je to z dôvodu takého, že sa vo súhvezdí Veľkého škriatka v galaxií Absurditass objavil intergalaktický lietajúci tanier, ktorý šoféroval E.T., tam sa stretol s druhým kozmickým korábom, ktorý sa riadil s Alf títo dvaja ufóni sa pobili. Pri ich bitke sa vyvinula neznáma sila f, ktorá je konštantná, ktorú nikto nedokáže vypočítať ale táto sila pôsobí úmerne na Tvoju myseľ, ktorá produkuje takéto zapeklité a zložité otázky. Preto odporúčam navštíviť súdruha Lenina a Stalina, ktorý Ti na túto náročnú otázku radi odpovedia. Problém je, že momentálne sú na dovolenke, ale môžeš im napísať list alebo ich navštíviť. Ich adresa je Pekelná alej 666. Avšak ako ich poznám, určite sa potešia, ak ich pôjdeš navštíviť. Preto choď na pole, nájdi prvý strom, sprav slučku a ďalej to hádam nemusím popisovať. Ak áno, grátis dodám presný technologický postup.
Dúfam, že som Ti na Tvoju otázku odpovedal fundovane a presne. V prípade nejasností ma kontaktuj TSkou. PS: pozdravuj Džugašviliho
Kde beres istotu ze z vas dvoch je prave on ten skaredy A asi to nieje len o vzhlade, ale o viacerych kriteriach ... a ked sa body zrataju, mozno si pod ciarou.
K tomuto sa dá aj vyjadriť? So škaredým? Podľa čoho to súdiš? Vzhľadu? Jej sa určite páči, keď je s ním a každý má iný vkus, o tebe tiež môžu hovoriť, že si škaredý a nie žiadny sex idol... (ach)
@xddddd no predsa vnútorné čaro jeho osobnosti... tu aspoň vidíš že nie vždy ide o vzhľad aj keď ide o nádherné dievčatá, vlastne takmer vždy ide o vnútornú krásu, upravený zovňajšok tiež zohráva svoju úlohu, no zovňajšok je len odrazom tvojho vnútra a zároveň aj tvojej osobnosti
ako mozes povedat, ze je niekto skaredy? to sa objektivne prehlasit neda. a navyse, ako moze heterosexualny chlap sudit zovnajsok ineho CHLAPA preboha?
mozno ma iny vkus nez ty. a mozno je neobycajne sarmantny, vtipny, inteligentny, charakterny atakdalej atakdalej.
Možno má dobré srdiečko a dáva jej čo potrebuje..Nie vždy vidíme našimi očami ideálny pár.Výzor nie je dôležitý,ale to akí sú ľudia spriaznené duše.Musia sa k sebe hodiť duševne aj chemicky..Ak tam jedna z vecí chýba, je to ako domček z karát- rozpadne sa to...Možno že ty si výzorovo krásny,ale ona na tebe nič nevidí... Prepáč!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
zaľúbiš sa lebo sa proste zaľúbiš.. a ani nevieš ako
Bez urážky alebo tak, ale môj vkus je dosť sviňa.
A na tých nie najkrajších chlapcoch nájsť niečo pekné, to sa mi ráta viac, ako sa blázniť za niekým všeobecne prekrásnym a praúžasným.
dakujem dakujem
Myšlienka dňa!
Je to z dôvodu takého, že sa vo súhvezdí Veľkého škriatka v galaxií Absurditass objavil intergalaktický lietajúci tanier, ktorý šoféroval E.T., tam sa stretol s druhým kozmickým korábom, ktorý sa riadil s Alf títo dvaja ufóni sa pobili. Pri ich bitke sa vyvinula neznáma sila f, ktorá je konštantná, ktorú nikto nedokáže vypočítať ale táto sila pôsobí úmerne na Tvoju myseľ, ktorá produkuje takéto zapeklité a zložité otázky. Preto odporúčam navštíviť súdruha Lenina a Stalina, ktorý Ti na túto náročnú otázku radi odpovedia. Problém je, že momentálne sú na dovolenke, ale môžeš im napísať list alebo ich navštíviť. Ich adresa je Pekelná alej 666. Avšak ako ich poznám, určite sa potešia, ak ich pôjdeš navštíviť. Preto choď na pole, nájdi prvý strom, sprav slučku a ďalej to hádam nemusím popisovať. Ak áno, grátis dodám presný technologický postup.
Dúfam, že som Ti na Tvoju otázku odpovedal fundovane a presne. V prípade nejasností ma kontaktuj TSkou. PS: pozdravuj Džugašviliho
S pozdravom
@mathulo
K téme. Otázka ma vytočila. Prečo? Lebo aj ja som škaradá, ale nechápem prečo si "pekný" myslia že sú niečo viac...Krása nieje všetko!!!
aj tak sa dá...
mozno ma iny vkus nez ty. a mozno je neobycajne sarmantny, vtipny, inteligentny, charakterny atakdalej atakdalej.
a mozno je jednoducho neporovnatelne mensi kokot.
Možno má dobré srdiečko a dáva jej čo potrebuje..Nie vždy vidíme našimi očami ideálny pár.Výzor nie je dôležitý,ale to akí sú ľudia spriaznené duše.Musia sa k sebe hodiť duševne aj chemicky..Ak tam jedna z vecí chýba, je to ako domček z karát- rozpadne sa to...Možno že ty si výzorovo krásny,ale ona na tebe nič nevidí... Prepáč!