to mas troska aj o svojej psychike ze ty vies ze si hulil a teraz ze sa ides smiat a pritom si mozno ani nemal travu je to len v tebe vsugerovane ze si ,,zhuleny" ale inak to ma preto taky ucinok ako ked sa opijes tiez si uvolneny toto mas takym istym stylom len sa to ubera inym smerom v pocitoch..
boze sak ja sa lem pitam ja nehulim tha co wam jebe ked uz to mam tak napisat jasom to lem taq napisal na seba akoze priklad more nic newiete tuna na to pojebanom nete pochopit uz mam nerwy zewraj tu ta ludia pochopia kokot welky do pici
To mas troska aj o svojej psychike ze ty vies ze si hulil a teraz ze sa ides smiat a pritom si mozno ani nemal travu je to len v tebe vsugerovane ze si ,,zhuleny" ale inak to ma preto taky ucinok ako ked sa opijes tiez si uvolneny toto mas takym istym stylom len sa to ubera inym smerom v pocitoch.. /////////toto je cista pravda ked ti daju uplny sit a povediA ze je to nejaky bigbud taq budes dofajceny ale len v svojej sprostej hlavene sprepacenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
www.povedzniedrogam.sk
www.notodrugs.sk
Tu to máš všetko popísané.