Mam kapánek problém jedna baba - spolužiačka prváčka (ja som druhák) sa jej zdam asi sympaticky neviem odkial si zistila moje icq potom som si s ňou začal písal sak prečo nie pokecám s každým písal som si s ňou asi týždeň a teraz mi začalá písať ak
povedz jej ze uz chodis s nejakou babou dlhsi cas.... proste sa jej zbav tymto sposobom a pred nou radsej isty cas neopaluj ine babenky. INAC TO ANI JA NEZNASAM KED SI NEJAKA ANONYMNA SPOLUZIACKA NEVIEM AKYM SPOSOBOM ZISTI MOJ MAIL ale NEMOZEM BYT NANU TVRDY LEBO co ak NAHODOU JE PEKNA. vytvor si nejaky program ktory ti skarede baby oznaci ako spam
bohove chalani hehe ja by som to riesila asi takym sposobom ze na rovinu povedala nic zle ale v norme ze je fajn vsetko toto ale ze ty k nej nic necitis.... alebo takym stylom podobnym.. nema ju to dovod urazit. ved za pokus nic nedas a ak budes vidiet ze to nejak nezabera pridaj do toho ten vazny vztah ze mas a hotov.. a ak to ani po dobrom nepojde tak ju jednoducho posli do haja
Ja sa zvyknem vyhovárať na to že nie som pre ňu dosť dobrý. Hovorím jej to že ja nie som na vážne vzťahy, ja všetko beriem ako hru a nikdy by si nemohla byť istá kedy ju podvediem. Že ja som ešte s nikým dlho nevydržal a pod. Jednoducho všetko hodím na seba že nie ona je zlá ale ja. A keď ma neskôr uvidí že mám vážny vzťah tak sa viem vyhovoriť na to že konečne som natrafil na tú pravú a verím že ma to zmení bla bla bla... želám veľa šťastia
PS: Ak niekto napíše program ktorý označí škaredé dievčatá ako spam, nech sa mi ohlási
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
spamata sa z toho...
PS: Ak niekto napíše program ktorý označí škaredé dievčatá ako spam, nech sa mi ohlási