Mam kapánek problém jedna baba - spolužiačka prváčka (ja som druhák) sa jej zdam asi sympaticky neviem odkial si zistila moje icq potom som si s ňou začal písal sak prečo nie pokecám s každým písal som si s ňou asi týždeň a teraz mi začalá písať ak
no ona je to zlozite..ale treba jej to povedat,co najskor,lebo ta baba bude coraz viac na tebe zavisla ,a potom sa uz nebude od teba chciet odtrhut.Povedz jej,ze chces byt s nou iba kamarat a ze nic viac...bude ti este taky mesiac vypisovat,ze ta ma rada,ale musis to vydrzat.......
Ish je schopny klamstva, Sparky12 má rád, ked do neho niekto skace.
Toto je velmi tazke. riesil som to castokrát, ibaze ja som bol ten, co sa nevedel odlepit. ibaze ja som sa vyplakal, pochopil, ze niet sance a s IQ 105 si povedal: Nemám na výber.Nechce ma. Nie som jej hodný.Pisem preto básne, hoci to pisanie strasne bolí, nie ako kedysi ale to uz je vedlajsie. treba to dotycnej povedat. opis jej, co musi cítiť, a povedz, ze aj jej keby sa niekto nepacil, nechce ho trapit a povie mu, ze to nevedie na dobru cestu.
Neviem preco vsetci riesia tieto otazky ... Ved ak ju nemas rad a nepripustat si ziadnu sancu ze by si ju bral tak tym ze otalas jej ublizujes. Takze prestan trepat take veci o ublizovani a nie jednoducho ti je trapne povedat jej to, kedze vies ze ju to zrani... Ovplyvnis jej pocity ?
Ano ak jej to povies hned bude to miernejsie ako ked jej to povies zajtra ....
treba to povedat co najskor, ze nemas zaujem.ty budes mat pokoj a ona si nebude zbytocne namyslat.najhorsie je nechavat priestor na domyslanie a potom sa deju veci ah moj ty boze.
Ish, keby si nebol unaveny z mojich slov, mlcal by si a nevsimal si mojich slov. si zvyknuty sa predvadzat sa, kedze si pouzil tento vyraz. hľaď na obsah a nie je na autora.
Toto je velmi tazke. riesil som to castokrát, ibaze ja som bol ten, co sa nevedel odlepit. ibaze ja som sa vyplakal, pochopil, ze niet sance a s IQ 105 si povedal: Nemám na výber.Nechce ma. Nie som jej hodný.Pisem preto básne, hoci to pisanie strasne bolí, nie ako kedysi ale to uz je vedlajsie. treba to dotycnej povedat. opis jej, co musi cítiť, a povedz, ze aj jej keby sa niekto nepacil, nechce ho trapit a povie mu, ze to nevedie na dobru cestu.
Kua chalan, tak toto si zaklincoval... Hlavne tych dvoch na zaciatku si pekne zostrelil, tak sa mi to paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vzchop sa chlape!
Ano ak jej to povies hned bude to miernejsie ako ked jej to povies zajtra ....
Kua chalan, tak toto si zaklincoval... Hlavne tych dvoch na zaciatku si pekne zostrelil, tak sa mi to paci
BTW, za obsah prispevku +1