Cavte. Paci sa mi jedna baba a chcem s nou mat sex. Nemam priestor tak chcem v Aute. Ale chcem s nou najprv ist niekam posediet pokecat a potom az ten sex. Ked budeme odchadzat a pôjdem rovno na nejake odlahle miesto tak hned zisti ze o co mi ide. Môze s
alebo jej mam povedat ze tam ideme preto lebo chcem s nou byt sam? ale ona môze povedat ze preco s nou chcem byt sam. alebo ze no ved teraz sme spolu sami... tak co jej mam na to povedat aby si nemyslela ze mi s nou ide o ten sex? aj ked si to asi bude mozno mysliet
kup si porsche alebo lambo, a budes ju este vyhanat, aby nemala s tebou sex v aute
moja rada: stacia naznaky a potom uz len dotykaj sa kde treba a ak je lahsia, tak staci zacat trebars s tymto: "vykur mi ho krasko", aby vedela o co ti ide
Povedz jej že ju zoberieš na romantické miesto. A skús to časovo zriešiť tak aby ste stihli západ slnka. Samozrejme ak odľahlým miestom nemyslíš les alebo niečo také
Tebe jebe na hlavu? Si troll alebo len trochu mentálne zaostalý ? Vieš sex je asi o nejakej dohode vzájomnej, nie že ty si zmyslíš mať sex a teraz hľadať spôsob ako ju k nemu dotlačiť, lebo toto fakt nepôsobí, že aj ona chce mať sex s tebou, to by si nevymýšľal a nepýtal sa takéto pičoviny...
mňa keby nejaký chlap len tak bez môjho vedomia vezie dakde na odľahlé miesto a tam vysvitne, že je to preto, že chce sex tak nič dobré si o ňom nepomyslím
karlotiskot. pokial chce mat chlap sex snejakou zenou prvy krat tak povedat jej to len tak odveci nie je moc dobry napad pokial to nie je frajerka alebo radodajka popripade nema ta zena v sebe aspon 2 promile. za normalnych okolnosti musi byt miesto, bozkavane dotyky atd....
normalne, vyviesť autom sa na nejake odlahle pekné miesto kde povieš že odtialto je krasny vyhlad na mesto...ked tam pridete... tak vystupite a porechadzate sa, už na tom mieste začneš riešiť sex, potom uklažeš na kríky a povieš tam by sme sa mohli zvaliť alebo ju tam jednoducho zvališ....a samozrejme bude to nepohodlne..potom povieš že ideš pod deku do auta...a potom boom....najdeš aj flašku ožerete sa a rozdate si to na kapote auta s vyhliadkou na mesto....
Normálne jej nič nevrav, choď na tebou vopred vybrané miesto a tam to s ňou začni. Ak sa ťa spýta prečo tam idete, povedz že to jej povieš až tam budete. Potom sa s ňou začni bozkávať, nepýtaj sa či môžeš, a nesnaž sa to nejako teplo dať najavo ! ..Proste sa na ňu zapozeraj, chyť ju za ruku a začni ju bozkávať. Pri tom ako ju budeš bozkávať jej pohladkaj jemne líčko, potom jej polož ruku na stehno, najlepšie tak aby si cítil obe stehná. Ak sa počas bozkávania od seba oddelia...congrat, môžeš vstúpiť
Normálne by som sa spýtala či chce sex ale keď chceš hrať povedz že chceš byť s ňou chvíľu sám a objimes ju tam a ďalej to pôjde samo proste oblbovacie keci aj keď ja mám radšej priamy pristup
dalsi debil tu zavital? za prve keby mna chlap neodvezie tam, kde sme sa dohodli, tak ho umlatim kabelkou... to nie je len tvoje rozhodnutie mat s nou sex, co si myslis, ze si taky neodolatelny? kks takemu kretenovi by som nedala ani vo sne. ale inak, normalny, neretardovany chlap svoje umysly naznaci. "nejdes ku mne na vino? neprevezieme sa na aute niekam? nezajdeme...?" - kazdej dojde, o co ide a ak bude suhlasit, znamena to, ze chce. ak nechce, tak to respektuj, nie je povinna s tebou spat.
@echoechoecho tak dospela zena, co uz ma dake skusenosti pochopi. ale to neznamena, ze to nezneuzije proti tebe ist si vypit vino a potom sa z toho nejako vyvliect nie je az taky problem a chlap roztuzeny ma smolu
@kitty7 potom takuto zenu nemozno nazyvat normalnou a neretardovanou, ak to zneuziva to je ako chlap, co natrepe kaleraby neskusnej zene, a potom sa po sexe z toho nejako vyvlecie...a zena zalubena ma smolu
@echoechoecho to je tvoj nazor, podla mna si normalny chlap vazi zenu, co dokaze vzdorovat jeho naliehaniu a neviem, preco by som sa mala obrat o pekny vecer s dotycnym len kvoli tomu, ze sa s nim nechcem vyspat
@kitty7 co si ma vazit chlap ktory je nadrzany a zena vzdoruje jeho naliehaniu? bud si otvori kontakty a zavola znamej ktora mu da alebo pojde do baru a zbali si partybich len aby si zatrtkal. a ta ktora mu nedala sa bude doma robit sama rukou ako najvacsia chudera.
@otakar16045 evidentne nevies ako na zeny. zacina to tym za sa pri tebe uvolni, ak ju nevies uvolnit skus alkohol. Potom jej dasj pusu a zacne sa s tebou bozkavat, hodne dlho sa s nou bozkavaj a potom ju bozkavaj ked budes vidiet ze je cervena a smeju sa jej oci a ked odtiahnes hlavu tak ako keby ju k tebe pritahoval magnet tak ju bozkavaj daslej mozes medzitym prejst aj na krk na prsia a chod satale rukami dalej a dalej az kym ti ruka neskonci v jej nohavickach mozes jej prstami opacit picku ci je vlhka ale popritom sa s nou stale bozkavaj bude cervena ako paprika a jej picka bude totalne vlhka a to v preklade znamena ze chce aby si ju dobre vyjebal
a to mam ja akoze ako vediet? a preco v aute? ... povec jej, ze ma pekne oci, a vela sa s nou cmulaj, obchytkavaj a tak a co najmenej hovor...zie to divne, ale cynicke a priame rozhovory o sexe, laske, a pod zeny odradzaju
@maximax presne povedat zene ze "pod jebat" znamena ze si chlap nezatrtka, zeny potrebuju chlapa citit nie pocut. akonahle zena zapne logicke myslenie jej mozog zacne rozmyslat preco ano a preco nie a potom je ovela tachsie s nou mat sex. preto pri zene treba zamestnat jej city a postarat sa o to aby jej mozog ostal vypnuty.
@madtwatterphd asi budes sklamany, ale chudere robia matrac takym ako si ty ale to je fuk, lebo ty si nevazis ziadnu. poriadny chlap si vazi tu, co si vazi samu seba a ta sa radsej bude robit sama doma nez sa k.rvit neviem, preco si myslis, ze bez vasich kolibrikov by sme my zeny boli uplne stratene vyspi sa z takej kraviny
@madtwatterphd yop, preto sa vzdy stane, ze zena sa vyspi s nieky ma ani nevie jak, ale zahlasi, ze sa to proste stalo, alebo ze to bol len ulet, alebo ze podlahla a pod...svrbenie zenskej vulvy predznamenava blackout sedej kory mozgovej...hlavne, aby co najmenej rozmyslala, a co najviac citila
@kitty7 ano, poznam zeny, ktore su bez kolibirkov stratene a po internate tu vykrikuju, ci nie je tu nejaky pekny a pouzitelny chlap...true story
@kitty7 mylis sa, nefandim si som extremne skromny a pokorny. Keby som si naozaj fandil musel by som o sebe pisat v superlativoch. A ak si myslis ze si nevazim zeny tak sa mylis tiez.
@madtwatterphd iste, uplne to vidno na tom, co tu predvadzas vobec nepises o sebe v superlativoch a neponizujes zeny svojimi vyjadreniami este si aj inteligentny
normálnej a slušnej žene by v živote nenapadlo že niekto môže byť tak mimo a mať v hlave takéto debiliny to aby sa človek zatvoril medzi štyrmi stenami a radšej nevychádzal ked po vonku behá niečo takéto
@madtwatterphd normalne som ti napisala, ze sa mylis a vysvetlila ti preco. poznam kopec chlapov, co si zeny vazit vedia, takze ti teoria o mojej zakomplexovanosti trosku pokrivkava ci ty neznesies kritiku?
@madtwatterphd ano? tak sa podla toho vyjadruj sudim len podla toho, co pises. a ked nazyvas zenu, co chlapovi neda chuderou, tak si tazko o tebe mozem mysliet cokolvek dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
btw my chudobni mavame sex v kriku
moja rada: stacia naznaky a potom uz len dotykaj sa kde treba a ak je lahsia, tak staci zacat trebars s tymto: "vykur mi ho krasko", aby vedela o co ti ide
» nakladaky.predseda.com/praga_v3s.htm...
@17 omg, taku davku infantilnosti som od teba necakal..odial ma tak poznas?
No a keď dojete, jej povedz, že buď pôjde domov pešo alebo ju odnesieš, ale si cestou užijete. :-S
a btw podla mna si nie polopako, ale 2xdebil
Normálne jej nič nevrav, choď na tebou vopred vybrané miesto a tam to s ňou začni. Ak sa ťa spýta prečo tam idete, povedz že to jej povieš až tam budete. Potom sa s ňou začni bozkávať, nepýtaj sa či môžeš, a nesnaž sa to nejako teplo dať najavo ! ..Proste sa na ňu zapozeraj, chyť ju za ruku a začni ju bozkávať. Pri tom ako ju budeš bozkávať jej pohladkaj jemne líčko, potom jej polož ruku na stehno, najlepšie tak aby si cítil obe stehná. Ak sa počas bozkávania od seba oddelia...congrat, môžeš vstúpiť
To by si nebola ty keby ze sa nezapojis do takejto diskusie
a co aku mas karu ?
@sufurky nezapriem sa
@kitty7 tentokrat suhlasim s tebou...len dodam, ze normalna neretardovana zena aj tie naznaky spravne pochopi,a ver mi, ze nie uplne kazdej to dojde
@otakar16045 evidentne nevies ako na zeny. zacina to tym za sa pri tebe uvolni, ak ju nevies uvolnit skus alkohol. Potom jej dasj pusu a zacne sa s tebou bozkavat, hodne dlho sa s nou bozkavaj a potom ju bozkavaj ked budes vidiet ze je cervena a smeju sa jej oci a ked odtiahnes hlavu tak ako keby ju k tebe pritahoval magnet tak ju bozkavaj daslej mozes medzitym prejst aj na krk na prsia a chod satale rukami dalej a dalej az kym ti ruka neskonci v jej nohavickach mozes jej prstami opacit picku ci je vlhka ale popritom sa s nou stale bozkavaj bude cervena ako paprika a jej picka bude totalne vlhka a to v preklade znamena ze chce aby si ju dobre vyjebal
@kitty7 ano, poznam zeny, ktore su bez kolibirkov stratene a po internate tu vykrikuju, ci nie je tu nejaky pekny a pouzitelny chlap...true story
@maximax no to su tie, co si seba nevazia zeny a muzi sa potrebuju, ale nie kvoli sexu
Nikoho neponizujem len pisem ako sa veci maju ked ma niekto komplexy alebo osobne frustracie tak vo vsetkom hlada ponizovanie
normálnej a slušnej žene by v živote nenapadlo že niekto môže byť tak mimo a mať v hlave takéto debiliny to aby sa človek zatvoril medzi štyrmi stenami a radšej nevychádzal ked po vonku behá niečo takéto
neviem podla coho si myslis ze si nevazim zeny. naopak ostatni chlapi by si odomna mali brat priklad v tom ako hlboko uprimne si vazim kazdu zenu.