tak toto co budem pisat je dost zlozite takze ...... chcem jednu babenku, ale ona chce druheho ! no povedala mi ze sa jej pacim ! a tak isto viem ze ja ju mozem ziskat hocikedy . Lebo ten co ho chce to je uplna troska, ale chce jeho , tak nico vtom bude !
nehovor o druhych aky su - ak ten co sa jej lubi, ze je troska ci co...to neznasam..vr...ja ti poviem len tolko...chciet je pekna vlastnost,mat je este krajsia ..heh tak si ju ziskaj a nemusis ju balit aspon to si napisal...Anqel to napisala...
ty vravis o niekom aka je to troska!?chlapce vsak sa spamataj!!!NENI SI TY NAHODOU TA TOTALNA TROSKA???vsak pises jako keby si najvacsi a vsetci ostatny su odpad!
nenapadlo ti preco ta babenka nechce?nie je to nahodou preto ze sa spravas tak ako sa spravas (povrchne,arogantne a namysleno)?
no a toto o tebe totalne svedci:,,a tak isto viem ze ja ju mozem ziskat hocikedy´´........mylis sa NEMOZES!a to vidime vsetci.ved naco by si pytal radu ked ju mozes mat HOCIKEDY?
Cawte...takze prosimvas poradte mi,,,poviem totakto,,,poznam dievca uz 5rokov no a tak pred niekolkymi mesiacmi mi dalo najavo,ze ma omna zaujem,,je aj trochu taky pomalsi typ,,,dufam ze viete ako myslim,,,no a pozval som ju do mesta,,,tam ako vsetko v poho...chytil som ju za ruku nics nenamietala..tak sme sa prechadzali po meste a bavili sa vsetko slo super...az mi drblo v hlave a pobozkal som ju neskor mi dala vediet,,,ze som na to siel úprilis ryxlo a ze to asi skoncilll...ale ostali sme velmo dobri kamosi...a ted...sme super kamosi...piseme si...pravdepodobne budem s nou chodit na spolocenske tance D a bude moja partnerka...a xela by ist se mnou do mesta pred vianocami...takze mi prosim poradte ako asi na nu postubovat aby sa "nezlakla" a aby si ma este viacej oblubila...prosim poradte vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
-vies ale je rozdiel ked sa babe iba pacis a ked ta ma rada ak toho druheho ma rada ,tak je zle
-ale ved uvidis
-pozvi ju vonku , pokecajte
-mozno anno mozno nie...
-pootm kontaktuj co a ako
ty vravis o niekom aka je to troska!?chlapce vsak sa spamataj!!!NENI SI TY NAHODOU TA TOTALNA TROSKA???vsak pises jako keby si najvacsi a vsetci ostatny su odpad!
nenapadlo ti preco ta babenka nechce?nie je to nahodou preto ze sa spravas tak ako sa spravas (povrchne,arogantne a namysleno)?
no a toto o tebe totalne svedci:,,a tak isto viem ze ja ju mozem ziskat hocikedy´´........mylis sa NEMOZES!a to vidime vsetci.ved naco by si pytal radu ked ju mozes mat HOCIKEDY?