poznam jednu babu uz cca 7rokov nasi rodicia sa stretavali a tak ale to je nepodstatne ten problem spociva vtom ze uz 2roky sa neviem pohnut zacal som mat onu zaujem, blizsie spoznavanie islo v poriadk
Keď si s ňou v tom kolektíve tak sa pokús stále komunikovať. Vymyslieť nejakú dobrú tému kde sa rozkecá a potom by sa to malo pohnúť. Skús sa na ňu aj milo usmievať Viem že mám menej rokov ako ty ale mne to vyšlo
to, že máte spoločných kamarátov je len výhoda pre teba..pretože jednou z tých začiatčných tém môže byť rozoberanie partie a podobne..potom myslím, že by to už mohlo ísť samo od seba...ak by sa to nepohlo ďalej tak sa ťa buď hanbí, čo dúfam, že nie alebo nemá záujem..ak by to však bolo na dobrej ceste mali by ste sa stretávať aj viac ako len v partii ale sami..to už musíš usúdiť podľa toho ako sa bude správať...nepoznám ju, ale viem, že baby(aj ja) majú radi keď sa im chalan ozve sem tam, keď nečaká len na to, aby sa ona ozvala..ale nerob to moc často pretože už by to mohlo aj sem tam otravovať sem tam ju môžeš aj prekvapiť niečím milým veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov