mal by byt len sam sebou a nehrat sa na nejakeho machra ktory vsetko vie a vsade bol.A hlavne neporovnavej tvoje byvale s tou ktoru ces... to je uplne trapne...
Posolstvo je asle myslim jasne: proste kaslite na to, ako zaposobit na hcalanov/baby. On/ona si vas ten/ta prava/pravy najde a bude vas chciet takeho, aky ste, nie takeho, akym sa snazite byt, pretoze si myslite, ze to zaposobi...
Ja som si naprikald vzdy myslel, ze nemam stastie u dievcat preto, ze som malo suverenny. Tak som myslel, ze by som sa mal zmenit. Ale vcera mi jedna strasne super baba povedala, ze ma ma rada prave preto, ze suverenny nie som. Takze tolko moja skusenost zo zivota, po ktorej si myslim, ze sa oplati byt sam sebou, aj ked len koli tomu jednemu jedinemu cloveku, ktory tam caka presne na vas...
Aby ste urobili ženu šťastnou, všetko, čo máte urobiť je byť: 1. priateľ 2. spoločník 3. milenec 4. brat 5. druhý otec 6. učiteľ 7. vychovávateľ 8. kuchár 9. záhradník 10. tesár 11. šofér 12. inžinier 13. remeselník 14. architekt interiérov 15. dobrý štylista 16. sexuálny terapeut 18. psychológ 19. psychiater 20. terapeut 21. dobrý otec 22. gentleman 23. poriadkumilovný 24. slušný 25. veľmi čistotný 26. atletický 27. milujúci 28. vľúdny 29. pozorný 30. ctižiadostivý 31. zodpovedný 32. presvedčivý 33. drzý 34. statočný 35. tvorivý 36. odvážny 37. zdvorilý 38. schopný 39. rozhodný 40. inteligentný 41. mať predstavivosť 42. zaujímavý 43. rozvážny 44. trpezlivý 45. slušný 46. vášnivý 47. úctivý 48. rozkošný 49. silný 50. šikovný 51. byť oporou 52. súcitný 53. znášanlivý 54. chápavý 55. niekto kto rád nákupuje 56. niekto kto nerobí problémy 57. niekto kto nikdy nepozerá na iné ženy 58. veľmi bohatý SÚČASNE, MUSÍTE VENOVAŤ POZORNOSŤ TOMUTO: 59. nebyť vôbec žiarlivý ani bez záujmu 60. vychádzať dobre s jej rodinou, ale netráviť viac času s nimi než s ňou. 61. dať jej priestor, ale prejaviť záujem o to, kam ide. PREDOVŠETKÝM JE VEĽMI DÔLEŽITÉ TOTO: 62. Nezabudnúť na dátumy : * výročia (sobáš, zamestnanie, prvé rande...) * promócie * narodeniny * menštruácia Hoci dodržiavate horeuvedené inštrukcie perfektne, nebuďte si 100% istý, že bude šťastná, a že by jedného dňa by nemohla mať pocit, že: * je prejedená dokonalosťou jej života s vami a ujde preč s prvým divým bastardom, bohémom, ožranom, gamblerom, (atď.) , ktorého stretne. AKO UROBIŤ MUŽA ŠŤASTNÝM: 1. Pomilujte sa s ním ........ake jednoduché, že?
a ja som si myslela, ze toto sme tu uz poriesili...ze sa nebudeme pred druhymi na nieco hrat a skumat metody "ako HO/JU zbalit"...a este som myslela a, ze sme take dve pekne rovnopravne pohlavia, aspon vo vacsine zasadnych veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
za 2.) si myslim, ze neexistuje zaruceny postup, u kazdej zeny je to individualne,
za 3.) si myslim, ze je najlepsie byt sam sebou a cakat na tu, ktorej sa taky budes pacit
za 4.) si myslim, ze som celu noc nespal, tak mi to moc nemysli...
Posolstvo je asle myslim jasne: proste kaslite na to, ako zaposobit na hcalanov/baby. On/ona si vas ten/ta prava/pravy najde a bude vas chciet takeho, aky ste, nie takeho, akym sa snazite byt, pretoze si myslite, ze to zaposobi...
Ja som si naprikald vzdy myslel, ze nemam stastie u dievcat preto, ze som malo suverenny. Tak som myslel, ze by som sa mal zmenit. Ale vcera mi jedna strasne super baba povedala, ze ma ma rada prave preto, ze suverenny nie som. Takze tolko moja skusenost zo zivota, po ktorej si myslim, ze sa oplati byt sam sebou, aj ked len koli tomu jednemu jedinemu cloveku, ktory tam caka presne na vas...
...ale ja som toho uz namyslela...