ahojte prosim pomozte mi niekto mam ist s jednym dievcatom von a sa ma spytala ze ci jej nieco splnim? ja som jej povedal ze ano a ze co? a mi povedala ze ked pojdeme spolu von ze jej dam pusu! a kedze som povedal ano tak musim(a aj chcem lebo sa mi pa
nikto sa nebozkáva rovnako tak to ti takto ťažko vysvetlíme proste to sprav... možno to napoprvé nebude také úžasné ale časom sa to spraví a daj vedieť jak to dopadlo
@h8u som to cital a uz som sa videl, ako idem pisat, ze dobre, ale ze neslobodno na hudbu zabudnut! ale potom som dosiel na koniec tvojho komentu a nemam co dodat
vies, co je zaujimave? ze nikoho z nas to neucili a vsetci to vieme. to naozaj sa ty pokladas za tu sprostu vynimku? bozkava sa srdcom, nie mozgom, v ktorom mas nejaky zaruceny navod
No, hlavne si nezabudni vyčistiť chrup a oholiť sa. Ak sa ona ešte nikdy nebozkávala, asi jej nebude príjemné, ak na to pôjdeš zhurta, tak len mierne našpúľ pery, hlavu nakloň tak, aby vám nezavadzali nosy, pery trošičku pootvor a pritlač. Nevopchaj jej jazyk do úst, na to je ešte čas. Veľa šťastia!
Počuj 1 rada ano ohoľ sa atď stredne voňavku,umy si zuby, najporv pridi k nej a povezd Dneska som ti mal niečo dať a ked sa otočí zoboer ju do náručia a najprv zacni normalny a prejdi do lýzania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Potom sa začnite k sebe POMALY približovať, asi tak 1 cm za 2 sekundy.
Pri približovaní už musíte mať oči zatvorené, tak pozor, aby si sa trafil.
Celé by to malo trvať aspoň pol minuty (približovanie).
No a potom prilož svoje pery na jej, v tomto momente je výhodou aj orchestrálna hudba..
no môžeš jej to povedať skôr ako ju pobozkáš : napr. tak a teraz ti idem splniť tvoje želanie...
a pobozkáš ju a ostatok už pôjde samo
držím prst
inak sa ani neda...
tazko, mna NHL nebavi...
Inak hej, najprv normálnu ^^
@antifunebracka vystihla si to úplne krásne