to vážne sa toto niekto potrebuje pýtať ??? veď je jasné, že nie je baba ako baba, niektorá ani nevie, že je už dnu, iní skúšajú, no a nejde a potom dosť záleží aj od proporcií a schopností pána
tak ti poviem, pokiaľ si bol necitlivé hovado - máš mať prečo výčitky
pokiaľ si bral na to ohľad, že je to pre kočku 1x a možno to nebude pre ňu nijaké žúžo - tak hold, bolelo, proste niektoré baby to majú tak, že to ide 1x ťažšie a je to bolestivé a s tým už ani chlap, nech je akokoľvek šikovný a chápavý a jemný, nič nespraví, len to treba nejako prebojovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak co pises?
ale za seba poviem ais len že
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHHHHHAAAAAAAAAH.
kiiiiiš kiiiiiš!
niesom žena
A kde vidíš, že píšem,že si žena?
fuha no ja sa toto pytam lebo pred par dnami by sa dalo povedat ze som no ved chapes a mam mensie vycitky ze ju to az moc bolelo lebo aj plakala
tak ti poviem, pokiaľ si bol necitlivé hovado - máš mať prečo výčitky
pokiaľ si bral na to ohľad, že je to pre kočku 1x a možno to nebude pre ňu nijaké žúžo - tak hold, bolelo, proste niektoré baby to majú tak, že to ide 1x ťažšie a je to bolestivé a s tým už ani chlap, nech je akokoľvek šikovný a chápavý a jemný, nič nespraví, len to treba nejako prebojovať.
tak sa už musíš sám zaradiť.
nie akurat je mi drahej este viac luto kedze su tu odpovede typu ze to velmi boli...