Z vlastnej skúsenosti si myslím že najlepšie je veriť sebe...nespoliehať sa na druhých a vo všetkom si skúsiť poradiť najprv sám.Ak už verím niekomu inému ako sebe tak sú to rodičia v ktorých mám 100% istotu.
blizi sa to k nikomu...kym som nemala priatela nedoverovala som nikomu pche...naco aj?...a teraz len jemu...aj to mu ale dlho trvalo ziskat si moju uplnu doveru..
Dala som možnosť "Keď ma zradí dam ďalšiu a ďalšiu šancu", ale v skutočnosti dávam šancu, len ak sa ten dotyčný nejako pričiní o to, aby si ju zaslúžil. Odpúšťam, ale nazbúdam.
ja sa preto neznášam.. veď ja by som asi odpustila aj človeku čo by mi zabil rodičov.. (to teraz myslím obrazne) jednoducho vždy verím v to že ľudia sa menia a že sa polepšia.. akosi sa tejto hlúpej vlastnosti neviem zbaviť.. a to ma už zradilo veľa ľudí... a ja som zakaždým odpustila.. tvárila sa akoby sa vôbec nič nestalo..
Asi som šťastná osoba, ale takú naozaj zradu som ešte na vlastnej koži nepocítila... (alebo mám čuch na to, komu môžem naozaj veriť)
Takže pravdepodobne by moje ja utrpelo dosť veľkú ujmu keby sa niečo také stalo... Ale asi záleží aj od toho čo konkrétne by to bolo a čo dotyčného k tej zrade viedlo...
Jediné čo viem určite, že ak by som mala priateľa a podviedol by ma, ten už by si moju dôveru nezískal pri všetkej snahe...
Nikdy neviete komu môžete dôverovať !!! ... Dobrú hlášku mal k tomuto jeden učiteľ kt. raz na hodine povedal túto vetu : " Neverím nikomu a aj sebe len na polovicu !!! " ... darmo ... treba aj samých seba občas skontrolovať !!!
verim len svojmu priatelovi ... a nikomu inemu.Moja dovera je POKLAD pre toho kto ju ma ... a okrem neho nikto ... preco ? lebo tak ma uz dalsie sklamanie necaka
co presne sa rozumie pod dôverou?? no tak úplne všetko by som asi povedala len skutočne dobrým priateľom, teda vlastne možno tak jednej, alebo dvom osobám...a tí by ma aj podporovali vo všetkom, veria mi a tak...a nemyslim, ze by ma niekedy zradili a keby áno, tak by som im len tak skoro asi nic nepovedala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Takže pravdepodobne by moje ja utrpelo dosť veľkú ujmu keby sa niečo také stalo... Ale asi záleží aj od toho čo konkrétne by to bolo a čo dotyčného k tej zrade viedlo...
Jediné čo viem určite, že ak by som mala priateľa a podviedol by ma, ten už by si moju dôveru nezískal pri všetkej snahe...