Ahojte, pred par 3 tyzndami som spoznala jedneho chlapca tiez z mojej euby a hrozne sme si od zaciatku rozumeli, po zruba po 2 tyzdnoch sme sa spolu aj vyspali.
Bola som si ista ze mam neplodne dni, pouzili sme aj kondom ale stalo sa to, co ani je
@zuzana236 pochybujem, že si si vôbec robila aj testy...a na základe rannej nevoľnosti si myslíš že si v tom mne momentálne krámy meškajú 20 dní, ale tak nie je to prvýkrát
@domcirock dá sa, niektoré testy to vedia (samozrejme nie isto) zistiť už po 5 dňoch, inak väčšina po 7-10 dňoch, kedy už máš zvýšený tehotenský hormón v moči natoľko, že ho zachytia
ja neviem prečo sa tak tým zaoberáš že ako mu to pvoedať on sa môže na to decko vysrať, platiť naň nejaké smiešne euro, ale si to ty ktorá sa musí to deco nvynosiť, porodiť a starať sa.....
a on je spoluvinník tak môžeš aj začať po ňom ziapať že je to len jeho vina etc. etc. si ženská, tak uplatni právo hysterického výstupu ktoré sa k tomuto pohlaviu vzťahuje
moja zlatá ked s ním spávaš nauč chlapca používať najprv kondóm je mladí sprostí vyserie sa na teba budeš sa o decko starať sama uvidíš čo to je ! tým že ti zaplatí nejaké euro ti moc nepomôže ty budeš čo budeš v noci ku nmu vstávať prebalovať atď -.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ktoru chces pocut ako 1.?"
radsej ries tamto tatka
2. ideme dnes von?
podme potrebujem prevetrat hlavu, take kafys by bodlo (asi budem mat odpalene hrdlo coskoro, takze pivys moc nepripada do uvahy)
@zuzana236 pochybujem, že si si vôbec robila aj testy...a na základe rannej nevoľnosti si myslíš že si v tom mne momentálne krámy meškajú 20 dní, ale tak nie je to prvýkrát
» www.birdz.sk/diskusie/ako-by...
a on je spoluvinník tak môžeš aj začať po ňom ziapať že je to len jeho vina etc. etc. si ženská, tak uplatni právo hysterického výstupu ktoré sa k tomuto pohlaviu vzťahuje