no cawke baby....ja mam trosku taky problem..."buchol"=D som sa do jednej holky ale ona je dost hambliva....hambi na tolko ze sa boj ist aj somnou von..este nemala chalana a nema so vstahom skusenosti(to mi potvrdila jej kamaratka) v piatok ideme spolu vo
nooo takze podla mna by si mal ist na nu pomalicky kedze je hambliva a nemala este ziadny vztah,,kolko ma vlastne rokou??,,podla mna by si si mal zistit co ma rada a otom kecat aby sa citila prijemne,,,vies aby si ju dacim nezaskocil vies nieze na nu skocis zaraz ,,DRZIIM PALCE
Ygor: minimálne "ešte nemala chalana a nemá so vzťahom skúsenosti" na mňa sedí (a s tou hanblivosťou to u mňa tiež nie je slávne, akurát poslednú dobu sa nejako dávam do rozumnejšieho stavu )
A ani sa nepokúšaj na mne niekedy ten nápad realizovať ak môžem poprosiť (Nie som si istá ako veľmi hlboko by si v mojom rebríčku klesol )
myslim si normlan sa chovaj ako stale. len ju moc nechval ked daco aby sa nhanbila. Komunikuj s nou ako s kamokou s mamou to je jedno. vsak aby sa nenaplasila. a cim ju prekvapit? pridi na stretnutie v uteraku a to ju urcite prekvapi a zlakne sa
55lienka a co ked sa k maminy sprava milo a uctivo. Nie kazdy sa rozprava sa mamou ako ty doma ale ty sa k nej chovas usluzne a slusne takze valstne nic som nenpovedal - nenapisal
azel - nejde o kurvenie, ide o to, ze taka sa ani nevie rozpravat normalne, na vsetko odpoveda 1 slovom, cize konverzacia viazne, tak isto ju ani nic nenapadne, ani ziadne ciny, proste je to jak za trets
Ja som tiež taká hanblivá ...takže správaj sa milo,bud na nu dobrý a hlavne netlač...so exom a tak...a proste hovor jej že spolu to zvládnete...na mna to tiež zabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A btw k tomu tvojmu problemu, skus sa jej spytat co ma rada a co rada robi vo volnom case.
Proste pýtaj sa jej co robi vo volnom case, kludne a nenaliehaj na nu.
Uplne kludne, nieze chytis nervy, ze bude ticho ked budete spolu vonku.
Lebo aj to sa stava.
Prekvapenia sú síce fajn, ale nie som si istá aká by na ne bola reakcia...
A myslím že pokiaľ na ňu nebudeš naliehať a nepôjdeš na ňu príliš rýchlo, tak to bude v pohode
(písané osobou na ktorú väčšia časť popisu sedí )
(A v zásade neodporúčam riadiť sa prvou vetou od Llwyncaron, pocit že má byť do 19:00 v škole niekedy naozaj vyvoláva podivné myšlienkové pochody )
Nahodou Llwyncaron mala dobry napad
Ale inak, usmievaj a prikyvuj, sem tam sa na nieco spytaj, tak aby sa rozhovorila
A ani sa nepokúšaj na mne niekedy ten nápad realizovať ak môžem poprosiť (Nie som si istá ako veľmi hlboko by si v mojom rebríčku klesol )
a co ak jej nadava to potom sa tak bude aj s nou rozpravaT?
CHlapce kontroluj sa a nenut ju do toho co nechce
Ygor potom zdokumentujem a rozposlem s podrobnou spravou
Chavez: Myslíš že ty klesnúť nemôžeš?
Chavez: Si si nejaky isty, pocuvaj ale spravu uvitam
drzim palce
potom ich pekne opi a vyber si ktoru chces
Chavez: Ani Ygorova podpora ti v tomto nepomôže
Treba na to ísť pomaly, ale pôjde to. Snaž sa ju zabaviť, rozptýliť, čo najviac sa rozprávať...
a hlavne bud sam sebou