Keby som chlap a napísala by mi to čo je v tej 2-ke napísane. Tak si ju bloknem a vygumujem z hlavy. Slečinka "mám všetkých okolo prsta", môže ísť akurát tak do hája. Prosím ťa, hľadaj v inom revíre good luck
@a7xmaster buď: chce aby si o ňu bojoval, čo ale neznamená že máš šancu "vyhrať", proste jej je príjemná tvoja pozornosť, a tak o ňu nechce prísť aj keď o teba nemá záujem
alebo: ťa tým chce odplašiť, a dúfa že to potej informácii vzdáš.
ktoré z toho to je: závisí od pomerne širokého kontextu, toho o čom a ako sa rozprávate, akú má povahu, atď atď...
čiže som ti nič moc nepovedal, ale... to máš ako s prekladom angličtiny, keď sa niekto spýta "čo znamená toto slovo?" ohľadom nejakého nie úplne bežne používaného, tak bez toho aby si poznal celú vetu v ktorej sa nachádza je ťažké tipnúť si a povedať presne ten význam ktorý je v danom konkrétnom prípade správny.
@a7xmaster jo, a mimochodom, šanca je obvykle vždy kým veríš že šanca je (pokiaľ jej z teba nie je vyslovene na vracanie), ide len o to ako dlho si schopný tomu veriť, a koľko času si ochotný tomu venovať (týždne? mesiace? roky?)
nemá záujem ..takto ti to chcela naznačiť..kašli na ňu, viac jej nepíš...ak sa náhodou ozve, neodpíš jej ...možno sa chytí na tvoj nezáujem a možno nie, nemáš čo stratiť lebo momentálne ťa má v riti a pôsobí ako pekne namyslená kravka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vykašľala by som sa na ňu ..
Na také dievča by som sa zvysoka vysral...
Nájdi si nejakú rozumnú, čo bude čakať, kedy ju ty zavoláš von
alebo: ťa tým chce odplašiť, a dúfa že to potej informácii vzdáš.
ktoré z toho to je: závisí od pomerne širokého kontextu, toho o čom a ako sa rozprávate, akú má povahu, atď atď...
čiže som ti nič moc nepovedal, ale... to máš ako s prekladom angličtiny, keď sa niekto spýta "čo znamená toto slovo?" ohľadom nejakého nie úplne bežne používaného, tak bez toho aby si poznal celú vetu v ktorej sa nachádza je ťažké tipnúť si a povedať presne ten význam ktorý je v danom konkrétnom prípade správny.