Mám kučeravé vlasy, ale viac sa mi páčia rovné, takže si ich žehlím. Problém je ale v tom, že keď je vlhko alebo začne vonku len trocha pršať, hneď sa mi spravia kučery. Ako ich udržím rovné ? Skúšala som rôzne prípravky, ale nedrží to :/
fakt si len zbytočne ničíš vlasy, ja som si moje intenzívne žehlila, prípravky to až tak nejak nezachránili, tak som ich aj vďaka tomu mala ako značka daj prednosť v jazde. s odstupom času som došla na to, že tie kučeravé majú svoje výhody a prestala som žehliť. teraz mám dready a tie sa mi okrem končekov nevlnia
Mám kučeravé/vlnité a som na to hrdá. Mala som obdobie hlúposti, keď som si ich žehlila, že som sa musela rapídne ostrihať, lebo späť to už nešlo. Čo ti budem radiť, sama neskôr pochopíš, že tvoje prirodzené sú najkrajšie, musíš sa o ne len vedieť pekne postarať
Skús si vlasy sprchovať na striedačku. Raz v studenej, raz v horúcej vode. Počas jedneho kúpeľa to striedaj aspoň sedem krát. Zakonči vždy studenou. Mne to aspoň pomohlo. Potom som prestala a mám vlasy zasa ako niečo čo nie je ani kučeravé ani vlnité ani rovné ale medzi všetkým.
pokiaľ ich nemáš fakt strašne kučeravé, tak si ich nechaj narásť, tým sa tie kučery trocha zmiernia...a používaj na vlasy nejaké masky, oleje a tak.... ja mávam vlasy po umytí také krepovité a vlnité ale keď si dám dajakú masku na ne (teraz mám Alverde, tá je super ) tak ostanú takmer úplne rovné........alebo skús to vyrovnávanie keratínom či čo to je
neviem no, ja som mala tiež kedysi vlasy podstatne vlnitejšie ale žehlením sa mi akurát dobre zničili, tak som ich dala ostrihať a tým ako zlepšili kvalitu a potom narástli sa aj tie kučery stratili
@forte .. Ja mám dlhé vlasy, tak neviem či sa mi vyrovnajú .. keď som mala kratšie, tak som si myslela, že keď narastú, budú rovnejšie a furt je to to isté
@anndreaa tak potom neviem ...ale tak hlavne sa staraj o ne, vždy lepšie vyzerajú kučeravé zdravé lesklé vlasy, ako rovná slama doničená žehličkou (ale zase chápem že by si radšej rovné, ja by som na sebe kučeravé tiež asi nemala rada)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
rovne by som uz nikdy v zivote nechcela
neviem no, ja som mala tiež kedysi vlasy podstatne vlnitejšie ale žehlením sa mi akurát dobre zničili, tak som ich dala ostrihať a tým ako zlepšili kvalitu a potom narástli sa aj tie kučery stratili