Čaute. Začali sa prázdniny, teda aj oveľa viac voľného času. Už vyše dvoch rokov sa mi páči jedno dievča, čo chodí ku nám do školy. Myslím, že je optimálne obdobie niečo si začať, len vôbec neviem ako. Preto sa chcem opýtať, ako by ste mi poradili zbaliť
aj moja spoluziacka sa zoznamila s jednym chalanom zo skoly cez fb. happyend sice nebol, ale na zaciatku to vyzeralo fajn len on sa jej potom uz prestal pacit.
@kenako ,ale ved predsa chodila na tvoju skolu,tam si mal tolko moznosti,vidal si ju...no tak skus teda cez ten facebook,ked uz...a co napisat,a ako u zbalit to neviem,ja som bola vzdy len balena,balit neviem.
Zdraviť sa jej.Usmievať sa na ňu.Pozvať ju niekam alebo prehodiť pár slov.A keď budete spolu po dlhšom čase niekde vonku spýtala by som sa.S/ dve možnosti:
*Zistiť ako na tom si a risknúť to.Buď to vyjde alebo nevyjde.
*Nič nepovedať,naivne si domýšľať...A nepohnúť s tým.
pershing: celú diagnózu mi náhodou nespravíš? Ako môžeš vedieť, že som z niečoho zblbnutý, keď som chcel jednu približnú radu? Aspoň sa tu človek pobaví na niektorých frustrovaných jedincoch...
Jej normalne napiš cez facebook,piš s nou dlhšie pozistuj si pár vecí a uvidiš,a neskôr jej navrhni či by nechcela isť von.Cim dlhšie budeš čakať a nerobiť nič tym je šancia menšia
ked sa ti paci tak asi vies co ma rada...napr. ak rada chodi do kina tak ju cez ten fb pozvi (ked sa uz inak neda) ... navod neexistuje treba byt sam sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
no ale skusit mozes
Odkedy sa ti zacala pacit vystriedala uz 8 chalanov minimalne tak by si nemal cakat a narovinu povedat co si myslis
No a s tým facebookom to nie je optimálne, ale čo iné sa dá robiť? Samozrejme zobrať ju von, ale to predsa až keď sa niečo začne...
nebolo by najlepšie keby ti sem dakto napíše presne návod krok po kroku?
to, či si ju získaš alebo nie, si nezaručíš ničím....
takže moja rada znie: skús byť trošku sám sebou. A hlavne, pozvi ju párkrát von, nerieš to cez facebook.
*Zistiť ako na tom si a risknúť to.Buď to vyjde alebo nevyjde.
*Nič nepovedať,naivne si domýšľať...A nepohnúť s tým.
alebo daj tam nejake video s vyznanim,
alebo zober zavinac hod tam jej meno na svoju nastenku, napis velmi ta milujem a rad by som sa s tebou stretol...
(ked je to verejne, mozno aj skor odpise)
Ešte mi ukáž, kde som chcel návod ty mudrlantko. Som sa iba opýtal na radu, ale samozrejme, čo chceš, tak to tam vidíš.
Keď na to sám nemáš, tak sa na to rovno VYSER.
"navod neexistuje treba byt sam sebou." @aguri500 presne
@mm47 coo?