Tak ja neviem naozaj ako sa da rychlo zbalit babu, tak nemyslim na jednu noc lebo ked chcem tak si ju zaplatim a mam ju... len co mi povie penazenka. TAk podla vas dá sa zbalit este poriadna baba ktora to mysli vazne a ktora nejde po tvojich peniazoch vyu
omg keby si len vedel kolko dievcat,zien nema frajera a strasne by chceli uz konecne niekoho kto ich bude mat naozaj rad a bla bla blaa...a nejdu iba po peniazoch...z mojho okolia a kamaratiek by som ich vedela menovat cely zoznam...ale ty si asi ten typ chlapa co ked vidi ze baba chce po tebe aby si jej nieco kupil alebo ju len niekam pozval,tak uz hned ide podla teba len po peniazoch...a mozem povedat ze zeny neznasaju ani nejakych velkych lakomcov,ktori este od zien si nechaju rozne veci platit...nevravim ze ty si prave ten typ,ale skus sa na to aj inak pozriet a nie hned kazdu tak rychlo podozrievat a hadzat vsetky do jedneho vreca
@Kingpapa No, zamysli sa nad tymto; keby si mala normalna baba na urovni, co nieco vie a uvedomuje si to, taka, co by si urcite vedela prachy zarobit aj SAMA, vybrat medzi niekym, kto ma za mesiac 5000 a 50 000, myslim, ze ten, co ma 50 000 vie asi viac a teda je aj na intelektualnej urovni vyssie, zrejme nepojde za tutkom, co ledva dokoncil zakladnu a preto teraz pracuje ako predavac v Lidli... Nevravim, ze Tvoj pripad, ale aj to, kolko clovek dokaze zarobit, ukazuje na vela ostatnych hodnot a okolnosti (pokial si nezaraba dilerstvom drog, kupliarstvom a pod.).
Ten co zarobi 50K bude v praci od rana ,do vecera...zaidan rodina,ziaden sukrokmy zivot,len parca,praca,praca. Janse ze bude vsetko kompenzovat peniazmi...
Ten co ma 5k,ich ma len docasne,to ze nestudoval,neznamena,ze nie je sikovny a nezarobi si rukami,remeslo ma zlate dno
A tento clovek si spravi robotu ked bude potrebovat,rodine sa povenuje, manzelku zahrnie laskou,nebude stale len makat.
Je to vsetko vec pohladu a nevravim,ze to nemoze byt aj naopak,teda ze ten s 50k bude mat cas a ten s 5k nie. Peniaze kazia charakter a je velmi dolezity zachovat si pravu tvar.
tazka otazka kazde dievca je ine inaksie reaguje na komplimenty ako napr.dievca pred tym preto nikdy radsej neskusaj nieco co bolo uspesne raz dva krat mozes to olutovat a ties nikdy im zasa nevrav komlimenty zacala by ta podozrievat a bol by si v ......
Kazda je ina to musis vicitit co kedy povedat vacsinou z oci ked sa na teba uprene pozera su to dva dovody 1.bud si strasne pekny ,ak sa podary tak aj sexy a po 2.caka ze nieco povies ak pred tym nieco vrvaela caka odpoved a ta musi bt strucne a musi ju potesit par minutova konverzacia a ste dobry kamosi a potom zacnes hadzat komplimenty a mas to v suchu ale nerucim za to 100 percent
@14 to mohol byt slusny trapas.. Ale nebola nahodou povodna otazka HLADAM SLUSNU BABU CO NEJDE NA PRACHY RYCHLO A NA DLHO? A ozieranie a slusna nejde do kopy a za dalsie, alkohol stoji dost vela penazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Potom je to uz ok, zeny ktore idu po peniach,by dlho pri tebe nevydrzali,kedze hned ako by nasli mladsieho, bohatsieho,opustia ta.
A preco vlastne take zeny su? Lebo existuju muzi,ktorym to takto vyhovuje...
a urcite su aj take babi co nejdu len po peniazoch...je ich sice malo ale su
@Kingpapa No, zamysli sa nad tymto; keby si mala normalna baba na urovni, co nieco vie a uvedomuje si to, taka, co by si urcite vedela prachy zarobit aj SAMA, vybrat medzi niekym, kto ma za mesiac 5000 a 50 000, myslim, ze ten, co ma 50 000 vie asi viac a teda je aj na intelektualnej urovni vyssie, zrejme nepojde za tutkom, co ledva dokoncil zakladnu a preto teraz pracuje ako predavac v Lidli... Nevravim, ze Tvoj pripad, ale aj to, kolko clovek dokaze zarobit, ukazuje na vela ostatnych hodnot a okolnosti (pokial si nezaraba dilerstvom drog, kupliarstvom a pod.).
Ten co zarobi 50K bude v praci od rana ,do vecera...zaidan rodina,ziaden sukrokmy zivot,len parca,praca,praca. Janse ze bude vsetko kompenzovat peniazmi...
Ten co ma 5k,ich ma len docasne,to ze nestudoval,neznamena,ze nie je sikovny a nezarobi si rukami,remeslo ma zlate dno
A tento clovek si spravi robotu ked bude potrebovat,rodine sa povenuje, manzelku zahrnie laskou,nebude stale len makat.
Je to vsetko vec pohladu a nevravim,ze to nemoze byt aj naopak,teda ze ten s 50k bude mat cas a ten s 5k nie. Peniaze kazia charakter a je velmi dolezity zachovat si pravu tvar.
Kazda je ina to musis vicitit co kedy povedat vacsinou z oci ked sa na teba uprene pozera su to dva dovody 1.bud si strasne pekny ,ak sa podary tak aj sexy a po 2.caka ze nieco povies ak pred tym nieco vrvaela caka odpoved a ta musi bt strucne a musi ju potesit par minutova konverzacia a ste dobry kamosi a potom zacnes hadzat komplimenty a mas to v suchu ale nerucim za to 100 percent
AHOJ, IDES NA PENIAZE? NECHCES SO MNOU CHODIT?
PS : ale zožen nejakú taku čo ma menšú vydrž ako ty bo parkrát sami stalo žetobolo naopak...a jasom bol prvý posdtolom XD
no samozrejmne najdu sa aj vynimky ale tych je fakt malinko