Novy minister zdravotnictva vraj vypovedal zmluvu na informacny system pre nemocnice. Vraj satal 18 melonov co preboha stoji na tom softe 18 milionov? Vraj je zmluva nevypovedatelna takze evidentne islo o nekale praktiky.
Ja by som navhol upravit legislativu tak aby jednoducho nedostali ani korunu, tych co za ten tender boli zodpovedni zavriet do basy (vyserovacej vazvby) ak sa im dokaze vina tak dozivotie. V amerike ked robil Enron uctovne podvody, tak ti ludia skoncili v base. U nas si vsetci podvodnici veselo behaju po slobode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
» ekonomika.sme.sk/c/20127837/zdra...
Ake riesenie navrhujete
Ja by som navhol upravit legislativu tak aby jednoducho nedostali ani korunu, tych co za ten tender boli zodpovedni zavriet do basy (vyserovacej vazvby) ak sa im dokaze vina tak dozivotie. V amerike ked robil Enron uctovne podvody, tak ti ludia skoncili v base. U nas si vsetci podvodnici veselo behaju po slobode.