ahoj, prosila by som nejakú overenú radu čo pomáha na natiahnutie riflí...sú nové aj elastické ale su mi uzke na bokoch.. :/ nejaké babské rady prosím...Dakujem
no natiahni ich predsa co cakas, ze ti niekto napise, aby si si spravila bylinny extrakt z lipy a zihlavy, 2 dni ich v tom luhovala a potom ti presne padnu?
@myschka to mi pripomenulo jeden vtip...
ožratý párik odchádza z diskotéky a cestou sa rozhodli že si to užijú v kríkoch... tak sa teda obaja zabavili... a potom chlap hovorí dievčaťu - "keby som vedel že si ešte panna tak budem jemnejší"
a ona na to - "keby som vedela že si kokot tak si dám dole silonky"
Sa sprali? Alebo nežer cica toľko no proste ich chuť jednou aj druhou rukou,roztiahni, daj najprv pravú a potom ľavú nohu,tahaj hore,zapni a skus nosiť aspoň pol dňa nech si ich roztiahneš..a nabudúce ich neper na 90tke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a kúpiť si nové
väčšie
» www.mojevideo.sk/video/1e6de/co_...
- Nekupovať si malé čísla
- Nasilu ich obliecť
Také tri možnosti má napadli, neviem či sú to zrovna "babské rady"
to je tak nevkusné, že tie baby nemajú hanby...
ožratý párik odchádza z diskotéky a cestou sa rozhodli že si to užijú v kríkoch... tak sa teda obaja zabavili... a potom chlap hovorí dievčaťu - "keby som vedel že si ešte panna tak budem jemnejší"
a ona na to - "keby som vedela že si kokot tak si dám dole silonky"