ako očariť holku.. ? no ok.. ak ju poznas ale bereje jak kamosa tak je proste zazvon a pozvi ju do cajovne a ak ju nepoznas tak sa stan najprv jej kamos.. to kamaratstvo sa neda preskocit, vždy tam musi byť. hoci niekedy je tam len par minut ale predsa..
A este hocikto ti to napise dake tipy, aj tak to bude na rit , proste uvidis a sam prides na to co sa v tu chvilu hodi nie ? mal by si to vycitit aspon tak si to nejak myslim ja
no tak ako videla som aj krajsich , ale taky desivy niesi takze v pohode nemal by si mat problem kriste ved mas us roky mal by si to vediet ne ? nikto to za teba nevyriesi, proste pozves ju hentam tam a aj keby si s nejakou len sedel na lavicke a by ste sa len rozpravali, mozno by si ju ocaril..ono vies daku by si pozyval aj neviem kde hadzal na nu zamilovane kukuce, kupil jej ruzu, aj tak by ta mala v pc chapes ..to sa neda ze ocarit nasilu..musi tam nieco viac preletiet a viac ti us asi nepomozem moj nazor,cuus
kedze balim dievcata vo veku 14-16 tak tie ocaris len fyzickou krasou (ak sa im nezapacis smola) alebo ked su kurvy tak ked im zapotis ze si dobry v posteli... a ano su to vlastne skusenosti... a este som zabudol nahod nejeky styl ale to je skor pre tie vymetene typy dievcat
Ja len tak v skratke. Umyvaj si zuby, pouzivaj antiperspiranty (sak je leto), po tyzdni si vymen ponozky , neoslovuj nás ahojky ciculka, dračica, bajbe...Eheee...zistujem, ze to sa v skratke neda ...takze, takze tak
krasny na prvy pohlad ocarujuci dokonaly a len MOJ!!
nemenit si slipy ze january,february,march ale monday,tuesday,wednesday a to plati aj s ponožkami,pekne vonat,pekne vyvonany/nie zas moc/,normalne sa obliekat nééé ze o tri cisla vacsie/ale je to pjekne /mat nejak normalnejsie vlasy nie nejaky afro tarzan,byt mily nie nejaky zviře,pekne ma oslovit ze ahoj bejbe zubky mat krasnucke biele cistucke rovnucke atd moj REBLIN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ešte musíš mať iskru
2 Moja, asi sme sa tretli, Metal je mnou...
3 Faj, kamos ma zivnost, cajovna v BA u nas, snad nahrabem nejke to listie tam....
All: Teda baby sa vyjadria a chlapy nist, nevedia, ako na to. lol. Dakujem, dievky, za koment!!
a prepac ze som tu nahadzala viac komentov, ale ked tak nejak zaradom ma napadolo to , co som chcela napisat
8 ak si v BA ideme...
nemenit si slipy ze january,february,march ale monday,tuesday,wednesday a to plati aj s ponožkami,pekne vonat,pekne vyvonany/nie zas moc/,normalne sa obliekat nééé ze o tri cisla vacsie/ale je to pjekne /mat nejak normalnejsie vlasy nie nejaky afro tarzan,byt mily nie nejaky zviře,pekne ma oslovit ze ahoj bejbe zubky mat krasnucke biele cistucke rovnucke atd moj REBLIN