@Yolo58 Pri rozhovore s nou nečumieť po iných.. Nevravieť aký si macho ako všetko vieš ako všetko dokážeš.. neprihadzovať si počet dievčat len aby videla aký si žadaný.. Komplimenty.. Ozvať sa jej, aj keby len malinkou smskou, originalita.. a čo sa týka @gukol tak si dobre mimo, keby sa niekto báb aj spýta tak zistí že ide viac o hrubku a ,,neviem aká super velkosť" babu bolí pevne verím že tvoj koment nebol myslený vážne
Ono to musíš mať v sebe.
A tiež každej babe sa niečo iné páči.
Ale pozornosť, komplimenty potešia. Samozrejme nepreháňaj to, aby si nebol otravný. Nevypisuj jej stále. Maj nadhľad (osobne to neznášam , ale zároveň to je takpovediac sexi
Skús sa rozprávať o spoločných záujmoch, priateľoch. Ja osobne mám rada adrenalín aj romantiku, ak máš s takou tiež možnosť stretávať sa, tak vymysli totálnu sprostosť čo by ťa napadla, len aby bol zážitok a sranda Určite bude minimálne stáť o tvoju spoločnosť
@denafilth - veľký znamená dlhý ? Skús chytať za slovíčka seba a nie druhých, keď myslím veľký tak veľký a nie dlhý.
Môj koment som myslel vážne pretože 8 z 10 báb nevie chalan uspokojiť pretože ho má z tvojho popisu malý a hrubý a nemôže ho tam ani pichnúť. Nepokračuj prosím ťa ani v debate, nebudem ti nato odpovedať
ak chces kamosku, tak vpodstate vsetko co tu bolo napisane je pravda
ak chces sex, tak staci velmi dobre vyzerat
ak chces vztah tak musis okrem toho vsetkeho co tu baby popisali aj super vyzerat, inak to nepojde
tak idem tvoju otázku zobrať vážne a naozaj ti na ňu odpovedať. ale dopredu upozorňujem, že čo som mala frajerov tak ma nikto neočaril. proste to išlo tak postupne až som sa zamilovala. ale keď sa konkrétne pýtaš na očarenie. očarí ma niekto velmi zaujímavý. napríklad som bola úplne mimo z chalana, ktorý rozprával o tom, ako stopom cestoval po Európe. Alebo ak je velmi inteligentný a vie o tých veciach rozprávať tak, že to velmi zaujme, vtedy som očarená
síce nie som dievča ale poradím ti treba hodiť hlavne rovnakú rýchlosť a netlačiť na pílu a zistiť po čom pasie a klátiť ju až vtedy ke´d bude z teba tak hotová že nebude vedieť ona vydržať nie ty a potom ešte nie je dôležité ako hlboko orieš ale ako dlho vydržíš na tom poli preto že tú ktorú neuspokojíš asi ťažko len v nej prerastie ešte väčší záujem toť vsio na začiatok treba sa učiť teoreticky aj prakticky a byť sám sebou neklamať a nebyť bábka raz aj o tom
napíšem knihu treba mať v sebe aj kus dona juana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(veľmi som pomohla, viem
A tiež každej babe sa niečo iné páči.
Ale pozornosť, komplimenty potešia. Samozrejme nepreháňaj to, aby si nebol otravný. Nevypisuj jej stále. Maj nadhľad (osobne to neznášam , ale zároveň to je takpovediac sexi
Skús sa rozprávať o spoločných záujmoch, priateľoch. Ja osobne mám rada adrenalín aj romantiku, ak máš s takou tiež možnosť stretávať sa, tak vymysli totálnu sprostosť čo by ťa napadla, len aby bol zážitok a sranda Určite bude minimálne stáť o tvoju spoločnosť
Môj koment som myslel vážne pretože 8 z 10 báb nevie chalan uspokojiť pretože ho má z tvojho popisu malý a hrubý a nemôže ho tam ani pichnúť. Nepokračuj prosím ťa ani v debate, nebudem ti nato odpovedať
ak chces sex, tak staci velmi dobre vyzerat
ak chces vztah tak musis okrem toho vsetkeho co tu baby popisali aj super vyzerat, inak to nepojde
1.) NEBYŤ ŠKAREDÝ
Vystihol si to úplne presne
napíšem knihu treba mať v sebe aj kus dona juana