vies co, na boku to mava vacsinou taky otvor, tam strcis kluku a tocis a ono sa to pekne ohyba do pozadovanej polohy. a potom ju musis zaistit proti narovnaniu poistkou na druhom boku.
Za prve, prestat to volat ohybanie, sukanie,trtkanie a podobne humusy, po takychto nazvoch prejde chut akejkolvek babe. Najucinnejsie je sa tvarit,ze ti o to vobec nejde (baby tiez zazivaju stavy nadrzanosti, si nemysli). Skus to s vtipom a nie s tym trapnym : sak ja si chcem len supnut... a spravaj sa ako chlap,ktory uz ma nieco za sebou a nie ako neskusenny zajacik (to sa prave pozna na tej horespominanej slovnej zasobe, pretoze chlapi, ktori to pouzivaju, v posteli za vela nestoja)
@21 To mi pripomina kamarata ktoremu cajka vynadala za to ze sex vola jebanie a on jej na to:"volaj si to ako chces, ja ta ajstak len pojebem" (to bola len taka vsuvka)
Ja nie som proti, ked sa to niekomu paci. Ale po pravde, ked pocujem chalana pouzivat vyrazy tohoto typu a este ked sa u toho tvari ako najvacsi geroj,tak mi je jasne,ze robi z komara somara A ver mi,ze zenska si vybera chlapa aj podla toho,ako to bude klapat v posteli. A vraj sa behom prvych par sekund spozna,ci to stoji za to. Pri takychto reciach ja spoznam,ze nestoji a beriem nohy na ramena.
Ale inak velmo dobra vsuvka, chlapec ma zmysel pre humor A dievca sa neurazilo?
@23 To uz neviem, ja som sa zacal rehota jak tupec a isiel som na pivo Ale nezdalo sa ze by sa urazila, kedze typek nema slovnu zasobu sokrata Potom ja sa s tym nestotoznujem, pred zenskymi sa vyjadrujem slusne pokial oni nezacnu resp. nestiahnu diskusiu na nizsi level formalnosti/neformalnosti. Ja som prisposobivy
No na ohybanie kosti je velmi dobry ocot..zozen si taku velku nadobu, napln ju octom a tam ponor svoju vyvolenu tak na tyzden..a po vybrati budu kosti uplne ohybnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja nie som proti, ked sa to niekomu paci. Ale po pravde, ked pocujem chalana pouzivat vyrazy tohoto typu a este ked sa u toho tvari ako najvacsi geroj,tak mi je jasne,ze robi z komara somara A ver mi,ze zenska si vybera chlapa aj podla toho,ako to bude klapat v posteli. A vraj sa behom prvych par sekund spozna,ci to stoji za to. Pri takychto reciach ja spoznam,ze nestoji a beriem nohy na ramena.
Ale inak velmo dobra vsuvka, chlapec ma zmysel pre humor A dievca sa neurazilo?