Často sa mi stáva, že idem niekde po ulici, cestujem v MHD, som v obchode atď. a zapáči sa mi nejaké dievča, lenže netuším ako ju osloviť. Nie som hanblivý, sebavedomia mám určite dosť, lenže... (pokračovanie v prvom komentári)
...lenže mi nikdy nenapadá nič zmysluplné, čím by som mohol otvoriť debatu a zaujať ju. Obyčajné "ahoj, ako sa máš", alebo "ahoj, nepoznáme sa odniekiaľ?" sú také strašne lacné frázy, ktoré by teda mňa na mieste toho dievčaťa hneď odradili. Na druhej strane keď ju vôbec nepoznám a nič o nej neviem, tak si neviem predstaviť nič konkrétne, čo by nebola lacná fráza a mohol by som ju tým osloviť. Čo si o tom myslíte? Dievčatá, ako to vidíte? Chlapci, máte nejakú radu?
No co ja viem,ked mna parkrat niekto oslovil vacsinou to vychadzalo zo situacie...stoji pri regali a vybera konzervy s fazulkami,tak k nej pridi a povedz ze odporucam vam tuto mne to prislo celkom mile. Alebo jej pochval saty/vlasy/oci/whatever.
Alebo skus triky z filmu,naraz do nej s vozikom a potom sa ospravedlnuj az kym nepride na ten dlhocizny pohlad z oci do oci ked sa do seba nenavratne zamilujete
Normálne na nu nahoď random vetu "Ahoj, nezatrtkáme?" Buď ti takú vlepí, že ti stena dá druhú alebo zisti, že to mysliš zo srandy a mozes si snou pokecat, niekam ju pozvat
@girasol8@pinkhero ďakujem za rady dievčatá, dodali ste mi optimizmus, už len dúfať, že ju neodradí môj výzor, ale v tomto si ako pravý narcis celkom verím
@hamaid hm, lenže keby som zo seba vypustil takú vetu, tak by som to možno nemyslel úplne zo srandy, aj keď by som sa pretvaroval, že áno
Ale ak by si to "trtkanie" nemyslel zo srandy tak tuto metodu vynechaj radšej. Baba si bude myslieť, že wau prijemný chlapec to moze byť a ty ju niekde za kričkami oné....
@pinkhero A čo keby ti odpovedala Nie, nemyslím si (ale nie ako odmietnutie, ona by to brala iba ako normálnu odpoveď na tvoju otázku, bez nejakého hlbšieho zmyslu) Mal by v takom prípade pokračovať v rozhovore?
K téme- ja osobne neviem, či je akéto zoznamovanie najlepšie. Akože jasné, že to môže byť super baba a keď ju nespoznáš veľa stratíš, ale rovnako môže byť aj psychopat. Keď ju stretneš len tak na ulici, nevieš čo čakať. Nie je istejšie osloviť babu o ktorej niečo vieš? (teda nie iba raz za rok ju vidíš v bude, napr. ju každý deň vidíš v obchode kupovať krmivo pre psa- a to je prvá stopa, že má alebo psa, alebo možno chodí do útulku pomáhať alebo podobne, a vieš že má rada zvieratká. A podobne.) Ale jasné, nie vždy to ide.
Ale osobne myslím, že v @3 je to dobrá rada- niečo jej pochváľ, to by mohlo zabrať, to by asi fungovalo aj na mňa.
Za mnou dneska prisli taki dvaja typci a spytali sa ma ze akoto ze take tazke tasky nesiem sama a zobrali mi ich kym sme sli spolocnym smerom, strasne mile to bolo a nie nic mi nechyba
To , ze ma na ulici niekto oslvi a snazi sa zbalit sa mi stava casto. Ale v 99% ich pozdravim a idem dalej ale...
No takto, moj ex ma zbalil v Starbuckse, on cital noviny a pil cafe a ja som si robila prezentaciu na FR, prisiel za mnou, ze sa mu pacim a ci nechcem ku tej kave aj kolac....a slovo dalo slovo.
A druhy krat co som niekomu dala len tak svoje cislo bolo v metre, ked som nastupila, stal tak krasny chalan a sme po sebe pokukovali a usmievali sa. A ked som vystupila na svojej zastavke vybehol za mnou az hore po schodoch a spytal sa ma na cislo. Ale taky bol vtipny a pekny, ze som neodolala.
Tym som chcela napisat, ze musis byt hlavne prirodzeny, nie vtieravy a hlavne PEKNY.
No k tomu vyzoru-nemusis byt vobec nejaky Adonis aby si ju zaujal... Dievcata vedia chlapci zaujat aj ocami,usmevom,mna napriklad zaujme aj hlas ci vystupovanie a v neposlednom rade brada...
Vidím, že víťazia komplimenty, prirodzený prejav a sympatický výzor, myslím, že všetko dokážem splniť, tak nabudúce to vyskúšam a podám tu správu ako to vyšlo Totiž práve dnes som videl rovno dve také dievčatá, ktoré som chcel osloviť, a keď som prišiel domov, tak som bol sklamaný, že som fakt nevedel nič vymyslieť, tak som si musel vypýtať radu.
@nostroma sak to podla reakcie nie ci budes mat pokerface a tvarit sa otravene alebo sa usmeje a bude sa na teba dalej pozerat.. Alebo to rozvinie ' nie preco? /s kade ma poznas atd atd
@kuub to o tej brade som spomenula len tak za seba,nepoznam vela bab co by na tom ujizdelo ako ja ale inak mne to pride take divne,ze akoby si chodil a sledoval baby ktorym sa prihovoris,taky lovecky styl ze cakas ktora sa chyti
@girasol8 haha tak za lovca sa síce nepovažujem, ale často sa mi stane, že vidím nejakú slečnu, ktorá mi je sympatická a mám nutkanie ju spoznať a potom vo mne pretrváva sklamanie, keď sa mi to nepodarí tak som sa s tým rozhodol skoncovať, ale nemyslím si, že by ste tu práve boli svedkami zrodu nejakého predátora alebo koho
@pinkhero Dobre ale predpokladajme, že ona ďalej debatu nerozvíja otázkami Prečo a pod. Len proste keby povie nie, čo by mal na to ten chalan povedať? Alebo sa stále dookola pýtať Určite? Si si istá? - až kým sa ona nespýta prečo?
ahoj, si mi sympatická, rád by som sa zoznámil. mala by si záujem?
úprimné, jasné, stručné, ... načo okolkovať, proste povedz rovno svoj zámer a buď baba bude súhlasiť alebo nie. nechápem načo vymýšľať zbytočné baliace frázy, ktoré aj tak väčšinou nezaberajú
@nostroma neviem kamo musis proste odhadnut situaciu co ti poviem : D ja by som sa rozhodovala podla vsetkych okolnosti ktore by na danu situaciu vplyvali.. Jedna by povedala nie a nepokracovala by lebo nechcela a druha nie lebo je to pravda len sa hanbi rotvij a rozvíjaťdalej chce aby si pokracoval.. Musis vediet odhadnut situaciu : D mozbo citat ludi: D
Nijako neoslovíš náhodného človeka čo ide okolo a páči sa ti... Proste bolo by to blbé a len by si ho odohnal. Akože mohol by si to zahrať že... Dobrý deň, mohli by ste mi toto tu podpísať a potom prísť s pravdou von, to by určite dojalo... ale aj tak by ti povedala nakoniec že je zadaná... ako každá pekná baba ... A inak sa dá osloviť jedine v nejakej situácii keď chceš byť nápomocný, napr. pomôcť s kufrom... pozbierať niečo zo zeme... pustiť niekoho pred seba v rade... alebo proste také tie očká jeden na druheho ked sa niekde castejsie vidite a vidis ze aj ona si ta vsima aj ty ju ... tak vtedy mozes za nou prist... ale nie hned ze "vyrazime si niekam?" ale len tak pokecať, lebo tiež môže byť zadaná ... to zistíš časom ... Tak vela šťastia...
Len chcem dodať že kontext je mega dôležitý... Zamysli sa nad tým, a predstav si že si na jej mieste:
Stojíš v autobuse lebo sa musíš dostať do školy a zrazu nejaký trpák sa ti prihovára. Ty nemáš kam utiecť lebo si v autobuse a musíš ísť do školy. Má ťa v pazúroch a chce sa s tebou rozprávať. Okrem toho, niesi pripravený, lebo do autobusu ľudia socializovať nechodia.
Na druhej strane, večer von v nejakom klube alebo na nejakom evente kde sa stretávajú ľudia s podobnými záľubami (napríklad koncert?), úplne iná vec. Vlastne v takýchto príležitostiach kam sa špecificky chodí socializovať, je veľká šanca že baby budú skúšať zbaliť teba! (ak vyzeráš príjemne a otvorene, odskúšané a funguje)
@warble ale tak normálne vcelku ... ja vždy to tak ale nejako skomolím.. napr. som bol minule v hypermarkete a som jednu dievčinu oslovil :" Ahoj, nevidela si tu niekde puding?" Ona:"Nie, nevidela.. "(začala sa usmievať) .. Ja:" Škoda, a inak ako sa máš?" ... bola milá a prehodili sme pár slov
Mňa veľa ľudí (v piatok taká super partia) oslovuje lebo so sebou mám stále husle alebo violu a potom sa ma pýtajú na čo hrajem ako dlho a tak a niekedy sa mi už ani odpovedať nechce
načo vymyslat kokotiny ako oslovit? šak normálne narovinu "videl som ta a páčiš sa mi,chcel by som ta viac spoznat,dáme kafe" ? ...proste priamo ,čo myslis ze oni su jebnuté a nevedia ,že si ich oslovil lebo sa ti páči?
Aj tak je v podstatne jdno čo povieš,bud sa jej páčiš alebo nie. Ak sa jej páčiš mozes povedat totálnu pičovinu a naopak ak nie tak nepomoze ani najlepšia hláška sveta.
mna oslovuju velmi casto... naposledy vcera za mnou utekal jeden chalan cez cele namestie a pytal sa ma ci nie som navrharka alebo modelka a ze som pekna a tak... akoze potesilo ma to, ale teraz nie som v stave ze by som niekomu davala svoje cislo alebo s nim isla von takze som ho proste ignorovala... predtym sa ma jeden chalan pytal na zastavke ze kedy ide spoj mojim smerom a kolko ma pockat a podobne
alebo este ma napadlo v kniznici ked som, sa casto pristavi nejaky chalan a spyta sa co sa ucim aky mam den a ako to ide a to je napr mile, tam sa s nimi aj normalne porozpravam
Normálne príď ako veľká voda, nahoď ten drsný pohľad a povedz: "Si veľmi pekná, takže koľko?" Buď to zoberie ako srandu, alebo ti povie naozaj cenu, takže si zober otcove gastráče...
Povedal by som, ze ohadom 99% chlapov sa len tak random neprihovori, takze v zasade je jedno co povies (ak to nie je moc trapne/uchylne/prijebane), zenske to urcite ocenia.
Ked som bol este mlady a hlupy, tak sme na dovolenke v hoteli vidavali jednu krasnu rusku. 3-4 dni nam trvalo kym sme ju oslovili a to nas tam bolo cele stado chalanov, takze testosteronu kopu. Mam pocit, ze nam nakoniec aj sama hovorila, ze "nam to trvalo". No a na druhy den som uz s nou vystrajal
čo ti ja viem, niekedy som v takom psychickom rozpoložení, že si to nedovolím, inokedy sa dokážem na dievča aj usmiať a prihovoriť sa jej... začal by som teda úsmevom, ak sa usmeje naspäť, tak potom už ideš podľa situácie... buď si všimneš na nej niečo výrazné a pokúsiš sa to podrthnúť, v mhd, či vo vlaku jej môžeš povedať, že si nerád ticho a rád by si sa porozprával (pretože máš pred sebou dlhú cestu) ono existuje milión spôsobom, ako osloviť
Radšej sa jej neprihovor. Bude každý na teba kukať jak na puka. Ale už ked si zúfalý tak zrob to náhodne. Niečo je zhod alebo ju omylom potkni, no a jasné pomôž jej
@ajsha zúfalý? podľa mňa generácia mladých ľudí je zúfalá, keď jediná možnosť, ako pozvať dievča von, je vyhľadať si jej/jeho profil na facebooku ... neviem či sa mi chce viac z toho smiať, alebo plakať... niekedy sa mi nechce veriť, akí divní sú ľudia o 10 rokov mladší...
ja sice neoslovujem ludi v buse, no na ulici ci inde sa nezacinam o lichotenie ci snazit sa zapacit. Som sam sebou, rozhovor zacni napriklad kolko je hodin. Nevystrasis tym ziadnu. Na to odburas zabranu zo zleho prveho dojmu. Musis sa vediet o beznych veciach akoby si sa rozpraval s predavackou zo stanku alebo kdekolvek inde. Jednoducha otazka reakcia. Vraj nie si hanblivy, tak nechapem co je to za problem. Ja som hanblivy a nemam problem zacat kecat o hlupostiach. Hej, hluposti, ale inak sa nedozvies ako sa vola, ked budes vahat. @kuub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Alebo skus triky z filmu,naraz do nej s vozikom a potom sa ospravedlnuj az kym nepride na ten dlhocizny pohlad z oci do oci ked sa do seba nenavratne zamilujete
@hamaid hm, lenže keby som zo seba vypustil takú vetu, tak by som to možno nemyslel úplne zo srandy, aj keď by som sa pretvaroval, že áno
K téme- ja osobne neviem, či je akéto zoznamovanie najlepšie. Akože jasné, že to môže byť super baba a keď ju nespoznáš veľa stratíš, ale rovnako môže byť aj psychopat. Keď ju stretneš len tak na ulici, nevieš čo čakať. Nie je istejšie osloviť babu o ktorej niečo vieš? (teda nie iba raz za rok ju vidíš v bude, napr. ju každý deň vidíš v obchode kupovať krmivo pre psa- a to je prvá stopa, že má alebo psa, alebo možno chodí do útulku pomáhať alebo podobne, a vieš že má rada zvieratká. A podobne.) Ale jasné, nie vždy to ide.
Ale osobne myslím, že v @3 je to dobrá rada- niečo jej pochváľ, to by mohlo zabrať, to by asi fungovalo aj na mňa.
No takto, moj ex ma zbalil v Starbuckse, on cital noviny a pil cafe a ja som si robila prezentaciu na FR, prisiel za mnou, ze sa mu pacim a ci nechcem ku tej kave aj kolac....a slovo dalo slovo.
A druhy krat co som niekomu dala len tak svoje cislo bolo v metre, ked som nastupila, stal tak krasny chalan a sme po sebe pokukovali a usmievali sa. A ked som vystupila na svojej zastavke vybehol za mnou az hore po schodoch a spytal sa ma na cislo. Ale taky bol vtipny a pekny, ze som neodolala.
Tym som chcela napisat, ze musis byt hlavne prirodzeny, nie vtieravy a hlavne PEKNY.
úprimné, jasné, stručné, ... načo okolkovať, proste povedz rovno svoj zámer a buď baba bude súhlasiť alebo nie. nechápem načo vymýšľať zbytočné baliace frázy, ktoré aj tak väčšinou nezaberajú
Stojíš v autobuse lebo sa musíš dostať do školy a zrazu nejaký trpák sa ti prihovára. Ty nemáš kam utiecť lebo si v autobuse a musíš ísť do školy. Má ťa v pazúroch a chce sa s tebou rozprávať. Okrem toho, niesi pripravený, lebo do autobusu ľudia socializovať nechodia.
Na druhej strane, večer von v nejakom klube alebo na nejakom evente kde sa stretávajú ľudia s podobnými záľubami (napríklad koncert?), úplne iná vec. Vlastne v takýchto príležitostiach kam sa špecificky chodí socializovať, je veľká šanca že baby budú skúšať zbaliť teba! (ak vyzeráš príjemne a otvorene, odskúšané a funguje)
Akože nikdy.
Ony si to nepriznajú, ale sú v tomto strašné drbliny. Akurát na teba zagánia a pôjdu ďalej.
Aj tak je v podstatne jdno čo povieš,bud sa jej páčiš alebo nie. Ak sa jej páčiš mozes povedat totálnu pičovinu a naopak ak nie tak nepomoze ani najlepšia hláška sveta.
alebo este ma napadlo v kniznici ked som, sa casto pristavi nejaky chalan a spyta sa co sa ucim aky mam den a ako to ide a to je napr mile, tam sa s nimi aj normalne porozpravam
vselikde sa da, len sa nehanbi, nemas co stratit.
V 87% prípadoch funguje
Ked som bol este mlady a hlupy, tak sme na dovolenke v hoteli vidavali jednu krasnu rusku. 3-4 dni nam trvalo kym sme ju oslovili a to nas tam bolo cele stado chalanov, takze testosteronu kopu. Mam pocit, ze nam nakoniec aj sama hovorila, ze "nam to trvalo". No a na druhy den som uz s nou vystrajal
Chcem sa s tebou vyspať. Na znak súhlasu nehovor nič len sa usmej.
Usmeje sa skoro každá ale nevyspí sa žiadna. Aspoň je sranda
Krása je kľúčový element od ktorého sa odvíja či ti žena opätuje záujem abo ne.